ÎNCEPÂND CU 23 MAI Israelul va permite accesul turiştilor vaccinaţi din România

G.U.
Miscellanea / 13 aprilie 2021

Israelul va permite accesul turiştilor vaccinaţi din România

La mai bine de un an de la închiderea graniţelor şi după trei valuri pandemice agresive, Israelul a atins imunitatea de turmă în urma vaccinării masive şi va permite accesul în ţară începând cu data de 23 mai 2021 pentru toţi turiştii români vaccinaţi, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Vestea a fost dată în cursul zilei de astăzi într-o declaraţie comună a ministrului turismului din Israel, Orit Farkash-Hacohen şi a ministrului sănătăţii, Yuli Edelstein. În prima etapă, va fi permis accesul în Israel doar grupurilor organizate.

Redeschiderea turistică a Israelului se va face treptat, începând cu data de 23 mai, când primele grupuri de turişti vor avea acces în Ţara Sfântă. Călătorilor individuali li se va permite să intre în Israel în cea de-a doua etapă.

Care sunt condiţiile de acces în Israel din 23 Mai?

Toţi vizitatorii vor putea intra în Israel în baza unui test PCR negativ şi vor trebui să facă şi un test serologic care să ateste existenţa anticorpilor în urma vaccinării.

Potrivit sursei citate, testul serologic pentru români va putea fi eliminat prin semnarea unui acord bilateral între Guvernul Israelului si Guvernul României, prin care Israelul să recunoască certificatul de vaccinare emis de autorităţile din România. În acest sens, Guvernul Israelului a iniţiat deja discuţii cu partea românească şi a trimis deja o propunere la care se aşteaptă răspunsul oficial al Guvernului României. Astfel de tratate au fost semnate deja de Israel cu Grecia şi Cipru.

Autorităţile de la Ierusalim vor oferi în zilele următoare mai multe informaţii despre întreg procesul de acces în Israel.

Ministrul Sănătăţii, Yuli Edelstein, a declarat: "Israelul este ţara cu procentul cel mai mare de persoane vaccinate, iar cetăţenii din Israel sunt primii care se bucură de acest rezultat. După deschiderea economiei, este timpul să permitem accesul turiştilor străini într-o manieră atentă şi calculată. Turismul este unul dintre domeniile cele mai afectate de pandemie. Vom analiza situaţia pandemică şi vom continua să relaxăm măsurile restrictive".

Ministrul turismului, Orit Farkash-Hacohen, a declarat: "Sunt încântată să fac acest prim pas important în industria turismului. Este timpul ca avantajul unic al Israelului ca ţară sigură şi fără risc să ne ajute în recuperarea pierderilor acestui an pandemic. Permiterea zborurilor internaţionale şi unda verde oferită grupurilor de turişti este primul pas în reînvierea industriei turistice din Israel."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu merg in Israel sa le fac bani la jidani.....mergem la greci si pe litoralul romanesc...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb