ÎNCEPÂND CU LUNA APRILIE Virtualized organizează primele conferinţe despre piaţa de NFT-uri şi investiţiile în criptomonede, identificarea electronică şi democratizarea AI

Comunicate de presă / 3 martie 2022

Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO

Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO

Virtualized, primul concept de expo-conferinţe B2B din România desfăşurate exclusiv în mediul online, ce au drept scop informarea şi educarea mediului de business, lansează seria de evenimente din acest an, cu două conferinţe dedicate profesioniştilor din domeniile IT, financiar & banking, telecomunicaţii, FMCG, auto, healthcare & pharma, administraţii publice, cât şi tuturor pasionaţilor de NFT şi investiţii în criptomonede, conform unui comunicat de presă.

Partenerul principal al evenimentului este certSIGN, unul dintre cei mai importanţi producători şi dezvoltatori de soluţii criptografice din România, în conformitate cu cerinţele Regulamentului eIDAS.

Adrian Floarea - CEO certSIGN, a declarat: "Virtualized este unul din principalele evenimente organizate în România ce dezbat aspectele "lumii digitale", iar acest subiect este unul de interes la nivel mondial. Nu doar în lumina evenimentelor din ultimii doi ani, ci şi pentru că tehnologia a evoluat foarte mult, a fost stabilit un nou curs în ceea ce priveşte comunicarea. Modul de interacţiune şi de lucru s-a orientat spre zona digitală, aşa cum era şi firesc, iar noi, cu toţii, avem nevoie să înţelegem de la specialiştii în domeniu că avem foarte multe opţiuni la dispoziţie şi resurse pentru a face această trecere uşor şi eficient. De aceea consider că rolul evenimentelor de acest tip este important, pentru că adună la aceeaşi "masă" voci de renume, specialişti, care ne facilitează accesul la informaţii, astfel încât alegerile pe care le facem, fie că este vorba de zona privată sau publică, să fie cele corecte".

Alexandru Măxineanu, Managing Partner UNIVERSUM EXPO, a declarat: "Suntem cu toţii conştienţi de situaţia internaţională din prezent, însă, cei doi ani de pandemie ne-au confirmat că tehnologia este singura care ne poate ajuta să depăşim cu bine aceste momente dificile şi să rămânem uniţi, atât la nivel personal, cât şi profesional. Am creat Virtualized în 2020, plecând de la ideea că mediul de business trebuie să fie în permanenţă la curent cu ceea ce se petrece în piaţă, iar provocările cu care se confruntă specialiştii, la nivel mondial, trebuie dezbătute în timp real, oferindu-se astfel soluţii viabile.

Bineînţeles că siguranţa informaţională joacă un rol extrem de important atunci când vorbim despre relaţiile de afaceri, aşadar ne bucurăm să avem alături de Virtualized un lider de piaţă în acest domeniu, precum este certSIGN."

6 Aprilie 2022 - Blockchaining the world - Tackling Crypto, NFT and new business opportunities, este prima conferinţă din seria Virtualized din acest an şi este dedicată atât profesioniştilor IT, specialiştilor în marketing, achiziţii şi financiar, antreprenorilor, dar şi tuturor pasionaţilor de NFT şi criptomonede, ce activează deja sau îşi doresc cunoască cât mai multe informaţii despre tehnologia blockchain şi investiţiile în monede digitale.

Conferinţa va oferi o privire de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă blockchain şi asupra modului în care acesta va avea un impact foarte mare asupra investiţiilor financiare din viitor.

Alături de experţi internaţionali în domeniu, în cadrul sesiunilor şi a panel-urilor, se vor dezbate subiecte precum: expansiunea NFT-urilor, tendinţele pieţei DeFi, piaţa bancară de monede digitale, investiţii inteligente sau rolul autorităţilor în acest nou domeniu financiar.

7 aprilie 2022 - Digital Transformation "22- Learning to lead change, este cea de-a doua conferinţă Virtualized din această primăvară şi se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, CFO, dar şi specialiştilor IT sau antreprenorilor din majoritatea domeniilor de business.

Plecând de la ideea că un business sănătos şi puternic este doar cel care se adaptează rapid trendurilor, conferinţa va oferi informaţii preţioase despre cum pot fi controlate schimbările continue din mediul de afaceri, cu ajutorul tehnologiei şi al digitalizării.

Astfel, în cadrul evenimentului vor fi prezentate subiecte precum: soluţii de management multi-cloud, democratizarea AI, rolul tehnologiei 5G asupra mediului de afaceri, sau bunele practici pentru transformarea digitală în afaceri.

Securitatea cibernetică este vitală atât în tranzacţiile desfăşurate în Blockchain, cât şi în toate relaţiile de business, aşadar, în cadrul celor două conferinţe se va prezenta şi primul serviciu din România ce garantează identitatea în blockchain, ce facilitează interacţiuni exclusiv online între furnizorii de servicii şi clienţi digitali de încredere, certME, serviciu de identitate electronică, creat de certSIGN.

Potrivit sursei citate, prin intermediul certME, furnizorii de servicii îşi pot pune în comun procesele de identificare a clienţilor, astfel încât procesul de digital onboarding să se realizeze o singură dată. certME este prima soluţie din România care permite gestionarea, verificarea şi garantarea identităţilor digitale de încredere, cu beneficii evidente şi pentru utilizatorii care astfel nu mai pierd timpul cu deplasări la sediul furnizorului şi se bucură de o experienţă digitală în accesarea 100% online a unei game variate de servicii.

Astfel, cu ajutorul soluţiei certME, nu mai este necesară prezenţa fizică a clienţilor şi interacţiunea cu personalul propriu pentru procesele de identificare specifice procedurilor de digital onboarding şi Know Your Customer, bucurându-se de multiple avantaje.

Asemenea evenimentelor offline, expo-conferinţele Virtualized cuprind: conferinţele online orientate spre teme de actualitate, susţinute de către experţi internaţionali şi locali, zona expoziţională, unde companii din diverse domenii îşi prezintă produsele şi serviciile, panel-uri unde profesionişti de top dezbat Live subiecte de actualitate din domeniile în care activează, dar şi pauze de networking, în timpul cărora participanţii pot interacţiona în timp real între ei sau cu reprezentanţii companiilor participante, accesând chat-ul public, din platforma MyConnector.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb