Infineon Technologies îşi extinde sediul din Novo Park cu încă două etaje şi un laborator

F.D.
Companii / 12 iulie 2022

Infineon Technologies îşi extinde sediul din Novo Park cu încă două etaje şi un laborator

Infineon Technologies România, filiala locală a producătorului german de semiconductori, îşi extinde spaţiul de birouri din campusul de afaceri Novo Park, deţinut de GenesisProperty, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri clasa A din România, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, compania a semnat un contract de închiriere pentru extinderea sediului său din România cu încă două etaje şi un laborator în clădirea D, cu începere imediată, ajungând la o suprafaţă închiriată de 10.000 de metri pătraţi. În plus, compania a semnat o prelungire a contractului existent până în 2025, când va marca 20 de ani de colaborare de succes cu GenesisProperty.

Infineon Technologies România, care ocupă în prezent spaţii de birouri în clădirile B şi C din Novo Park, se numără printre chiriaşii cu cea mai îndelungată prezenţă în campus. Infineon este chiriaşul GenesisProperty încă din 2005, când a închiriat un spaţiu de 2.300 de metri pătraţi, iar de atunci a continuat extinderea spaţiului de birouri.

"Suntem extrem de mândri de parteneriatul cu Infineon Technologies, care durează de aproape două decenii, şi ne bucurăm să sprijinim în continuare creşterea lor ca unul dintre liderii din domeniul cercetării şi dezvoltării din România. Această nouă extindere confirmă că cererea de birouri premium, sigure şi confortabile, în care angajaţii pot găsi atracţii care să le îmbunătăţească experienţa la locul de muncă, este în trend ascendent", a spus Ştefan Tudos, vicepreşedinte GenesisProperty.

În luna aprilie, GenesisProperty a început transformarea Novo Park, situat în partea de nord a Bucureştiului, în YUNITY Park, un nou concept imobiliar care va integra într-un spaţiu unic facilităţi premium pentru tendinţele de lucru şi de stil de viaţă urban ale viitorului. Este aşteptat ca proiectul să fie finalizat în primele trei luni ale anului 2023, cu o investiţie totală de 50 de milioane de euro.

Pe lângă birourile premium, în YUNITY Park, parcarea exterioară, care se întinde pe o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi, va fi complet transformată, cu un accent deosebit pe zonele verzi, întrucât va fi plantată o pădure urbană de 1.000 de metri pătraţi, unde angajaţii să poată organiza întâlniri şi şedinţe online sau pur şi simplu să ia pauze, să facă scurte plimbări şi să se bucure de natură.

GenesisProperty va dezvolta, de asemenea, o terasă în aer liber ce va deservi un foodhall de 4.000 de metri pătraţi, unde rezidenţii şi vizitatorii parcului vor găsi un mix de restaurante adresate mai multor preferinţe culinare. În plus, va fi dezvoltat un centru de conferinţe cu o capacitate totală de 540 de locuri, unde vor fi organizate evenimente culturale şi profesionale cu şi pentru comunitatea YUNITY Park.

Toate cele şapte clădiri din YUNITY Park, cu o suprafaţă închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi, sunt deja clasificate în clasa A de eficienţă energetică şi certificate BREEAM - VeryGood şi vor fi, de asemenea, certificate IMMUNE Building Standard - Resilient, 5 stele din 5. IMMUNE se bazează pe o investiţie practică într-un sistem Healthyby Design (HbDS), care le permite operatorilor de clădiri să verifice şi să ajusteze starea clădirii la un nivel sustenabil al performanţei, oferind astfel ocupanţilor spaţiul şi încrederea necesare pentru o experienţă sănătoasă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb