ING Bank a lansat un credit 100% online pentru IMM-uri

D.R.
Companii / 24 iulie 2023

ING Bank a lansat un credit 100% online pentru IMM-uri

ING Bank România a lansat Creditul Util 100% online pentru antreprenori, acordat direct din platforma web ING Business, informează un comunicat de presă, remis astăzi. Fără drumuri la bancă, clienţii pot obţine online până la 500.000 de lei pe o perioadă de maxim 5 ani.

Semnarea documentaţiei de credit se realizează cu o semnătură electronică calificată, oferită gratuit de ING în platforma de internet banking. Întregul proces de aplicare pentru creditul online durează aproximativ 10 minute, iar banii sunt disponibili imediat.

"În urmă cu un an lansam ING Credit Util, un nou credit cu rambursare în rate egale, pe care antreprenorii îl puteau obţine pe loc într-un office ING.

Astăzi, pentru că ne dorim să oferim clienţilor noştri mai multe instrumente digitale, cu adevărat relevante pentru nevoile lor, ING Credit Util poate fi obţinut 100% online, cu acces instant la bani, prin platforma ING Business. Aşadar, este unul dintre cele mai rapide credite pentru microîntreprinderi şi firme mici din toate domeniile: de la construcţii, transport şi producţie până la consultanţă şi servicii, pentru valorificarea oportunităţilor comerciale sau pentru cheltuieli neprevăzute.

ING Credit Util 100% online reafirmă strategia noastra de a oferi soluţii simple şi digitale, inclusiv de finanţare, disponibile oriunde şi oricând, pentru antreprenorii ING şi afacerile lor." - Mihaela Oţel, Director Dezvoltare Produse, în cadrul diviziei Business Banking, ING Bank România.

ING Credit Util a fost creat pentru microîntreprinderile şi micile companii cu o cifră de afaceri de până la nouă milioane de lei.

Antreprenorii pot obţine până la 500.000 de lei pentru cheltuielile curente sau alte cheltuieli specifice desfăşurării activităţii companiei (furnizori, salarii, obligaţii de plată către bugetul de stat, achiziţii de stocuri etc.).Verificarea eligibilităţii şi a situaţiei financiare este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanţii materiale, pentru aprobarea şi accesarea instantă a creditului.Clienţii ING eligibili pot accesa secţiunea Produse - > Credite - > Vreau credit nou, în platforma web ING Business. Procesul este simplu şi intuitiv. În aplicaţia de credit, aceştia vor valida datele companiei, vor vedea suma la care se încadrează şi vor primi gratuit o semnătură electronică necesară semnării contractului de credit. După semnare, banii vor fi disponibili imediat.

Atât pentru clienţi, dar şi pentru cei care încă nu sunt clienţi ING, Creditul Util este disponibil şi in toate office-urile ING, unde se acordă, de asemenea, pe loc.

Pe lângă creditul online, ING aduce noi inovaţii în platfoma ING Business: Clienţii ING îşi pot deschide un cont suplimentar online, accesibil în maxim 2 minute de la lansarea solicitării. Contul poate fi deschis în 6 monede: lei, euro, dolari, lire sterline, franci elveţieni sau forinţi maghiari; Aceştia pot solicita online şi un card suplimentar, emis pe numele reprezentantului legal, cu posibilitatea trimiterii la adresa poştală dorită.

În luna iunie, ING a implementat plăţile instant şi pentru afaceri mici şi mijlocii în aplicaţia de internet banking ING Business. Orice plată în lei, cu valoare mai mică de 50.000 lei, trimisă către un IBAN al unei bănci ce a aderat la sistemul instant, va fi încasată imediat de către partenerul de afaceri, fără niciun cost suplimentar sau paşi în plus. În aproximativ 2 săptămâni de la lansare, antreprenorii ING au efectuat peste 300.000 de plăţi instant în platforma ING Business. .

Într-un context dinamic, ING este un partener de încredere pentru creşterea sănătoasă a afacerilor şi oferă antreprenorilor români predictibilitate şi flexibilitate, prin instrumentele financiare potrivite, pentru a fi mereu cu un pas înainte şi a-şi duce afacerea la nivelul următor

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb