ING Bank: Produsele de creditare destinate microîntreprinderilor şi firmelor mici, acum accesibile online

T.B.
Bănci-Asigurări / 5 martie

Mihaela Oţel, Director Dezvoltare Produse, în cadrul diviziei Business Banking, ING Bank România

Mihaela Oţel, Director Dezvoltare Produse, în cadrul diviziei Business Banking, ING Bank România

ING Bank România îşi extinde portofoliul de soluţii digitale pentru clienţii săi din segmentul IMM şi lansează o linie de credit care poate fi accesată 100% online în platforma web ING Business, se arată într-un comunicat al băncii, remis redacţiei. Fără drumuri la bancă, clienţii ING pot obţine online până la 500.000 de lei, fără a fi necesare garanţii materiale, documente financiare justificative şi fără revizuire anuală, conform sursei menţionate.

Linia de credit Util este al doilea produs de finanţare 100% digital oferit de ING pentru microîntreprinderi şi firme mici, după lansarea de anul trecut a creditului la termen cu rambursare în rate egale, cu acces instant la bani, transmite sursa.

Interesul pentru produsele digitale de finanţare este ridicat în rândul clienţilor ING, astfel că la şase luni de la lansarea Creditului Util în ING Business, aproape 40% din creditele eligibile pentru digital au fost acordate 100% online, conform sursei precizate.

Potrivit comunicatului, "Micile companii sunt adesea nevoite să se adapteze rapid la schimbările pieţei şi să găsească soluţii rapide de finanţare pentru susţinerea şi dezvoltarea afacerilor. În acest context, platforma web ING Business pune acum la dispoziţia antreprenorilor instrumentele necesare pentru ca afacerile lor să se dezvolte într-un mod sănătos: Linia de credit şi Creditul la termen Util, disponibile oriunde şi oricând.

Linia de credit Util este o opţiune flexibilă şi convenabilă pentru acoperirea cheltuielilor curente, precum plata furnizorilor, a taxelor sau a salariilor, dar şi pentru a face faţă unor cheltuieli neprevăzute. Pentru investiţii mai ample, Creditul la termen Util este o alegere mai potrivită.

Ne propunem să extindem considerabil gama de produse şi servicii digitale pentru antreprenori, urmărind îmbunătăţirea continuă a experienţei clienţilor noştri. Conversaţiile cu clienţii reprezintă sursa noastră de inspiraţie pentru viitoarele oferte şi căutăm mereu să susţinem creşterea fiecărei afaceri." - Mihaela Oţel, Director Dezvoltare Produse, în cadrul diviziei Business Banking, ING Bank România.

Cine poate accesa linia de credit Util?

Linia de credit Util a fost creată pentru microîntreprinderile şi micile companii cu o cifră de afaceri de până la nouă milioane de lei, se arată în comunicatul băncii.

Pentru clienţii ING, linia de credit Util poate fi accesată 100% online, fără niciun drum la bancă, direct din platforma de internet banking ING Business, potrivit sursei.

Totodată, atât pentru clienţi, cât şi pentru cei care încă nu sunt clienţi ING, linia de credit Util poate fi acordată în orice office ING, conform datelor din comunicat.

Sumele din linia de credit pot fi utilizate fără nicio altă verificare din partea băncii. În cazul în care clienţii au de făcut o plată către un furnizor sau de plătit un bilet la ordin şi fondurile din contul curent nu sunt suficiente, se va utiliza automat linia de credit pentru a acoperi suma care lipseşte, în limita liniei de credit disponibile, menţionează sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb