Ingrid Mocanu, angajată în minister, a depus mărturie pentru Elena Udrea

G.D.
Miscellanea / 10 iunie 2022

Ingrid Mocanu, angajată în minister, a depus mărturie pentru Elena Udrea

Angajată a Ministerului Justiţiei, avocata Ingrid Mocanu a fost unul dintre martorii care au depus mărturie pentru Elena Udrea în Bulgaria împotriva acţiunii de extrădare sprijinită de Ministerul Justiţiei, transmite G4Media.

Avocata Ingrid Mocanu a fost miercuri la Sofia şi a depus mărturie pentru Elena Udrea. Mocanu a povestit cum a ajuns să fie colegă de celulă cu Elena Udrea la Penitenciarul Târgşor şi a declarat că informaţia trimisă de statul român conform căreia Udrea a stat singură în celulă nu este reală.

Avocata Mocanu s-a remarcat prin atacurile dure la adresa procurorilor DNA în perioada Dragnea. Ea a fost o apariţie frecventă la Antena 3 şi România TV şi a fost promovată constant de Sputnik, organul oficial de propagandă al Rusiei.

Apariţia lui Mocanu la procesul lui Udrea a venit la nici două săptămâni după ce Elena Udrea l-a ameninţat voalat pe ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, printr-o ameninţare pe Facebook. Udrea i-a cerut atunci sprijinul lui Predoiu, amintindu-i că l-a promovat politic: "Domnule Predoiu, inca mai aveti sansa sa va ridicati si ca ministru la nivelul profesionistului in drept care sunteti! Nu o ratati! Ca cineva care a pus cateva caramizi importante la temelia carierei dumneavostra, imi permit aceasta sugestie".

Ingrid Mocanu a fost reţinută şi arestată preventiv câteva luni în dosarul restiturilor ANRP, iar apoi statul român, prin decizia unui judecător, i-a acordat despăgubiri.

Cum a ajuns un reprezentant al statului român să dea declaraţii împotriva unei cereri de extrădare depusă chiar de statul român? Surse din Ministerul Justiţiei au declarat pentru Libertatea că "Mocanu a fost în concediu în ziua de miercuri, când a depus mărturie în procesul de la Sofia. Nu a reprezentat în niciun fel Ministerul Justiţiei".

Ministrul Predoiu a refuzat să dea declaraţii pe acest subiect pentru Libertatea.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ingrit Mocanu sa fie data afara pentru ca a depus marturie impotriva ministerului justitiei si a tarii.. Cum este posibil asa ceva alo Predoiu se aude ????

    Deci, cand suntem in concediu putem face si zice ce vrem,indiferent de ce meserie avem si unde lucram.Deci,cucoana asta daca s-a aflat in concediu nu mai reprezinta statul roman,poate sa si tradeze tara fiindca este in concediu.In paralel,,Klaus ingradeste libertatea de exprimare in general si libertatea presei in special ,insa vad ca astia din justitie constituie o specie aparte, pot zice si face ce vor.

    sputnika asta, dar nici armata de avocati in frunte cu Tudorel nu si-au aratat "valoarea" si Nutzi va veni in tara! Ar fi bine sa nu-si mai minta fiica, sa-i spuna unde si pt. ce va sta gratis (dar pe banii nostri) ca sa nu faca si ea la fel cand va fi mare.

    de cand au scapat-o de puscarie cu anrp , aceasta Ingrid , spune si face ce i se cere drept multumire .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb