"Initiative România" va lucra cu "Berlin-Chemie/Menarini Group"

Ancuţa Stanciu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 12 martie 2004

"Berlin-Chemie/Menarini Group" a ales să lucreze cu echipa "Initiative România" în urma licitaţiei de media începută în luna decembrie 2003, la care au mai participat 4 agenţii specializate. Licitaţia s-a des-făşurat nu numai în România, ci şi în alte ţări din Eur-opa de Est (Cehia, Bulgaria şi ţările baltice). "Initiative România" va asigura servicii complete de media (strategie, planificare, cumpărare, analiză) pentru toate cele 5 produse OTC ale clientului Berlin-Chemie - Fastum Gel, Lioton Gel, Mezym Forte, Prostamol Uno şi Espumisan.

"Berlin-Chemie" AG este parte a Grupului Menarini, lider de piaţă în industria farmaceutică italiană, avînd reprezentanţe în peste 30 de ţări. În România, Berlin-Chemie s-a clasat la sfîrşitul anului 2003 pe locul 10 în topul companiilor farmaceutice internaţionale, multe din produsele sale (atît OTC, cît şi etice) deţinînd prima poziţie în aria terapeutică respectivă. Tot în acest an, conform AlfaCont, "Berlin-Chemie" a fost şi principalul investitor în publicitate din categoria produselor farmaceutice.

"Initiative" este una din cele mai mari reţele independente de media din lume. "Initiative" asigură servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie şi consultanţă de media.

Activă pe piaţa de media românească de 10 ani, "Initiative Romania" este afiliată reţelei internaţionale "Initiative Worldwide". Portofoliul "Initiative Romania" include Orange România, Romsar, Johnson&Johnson, Raiffeisen Bank, Interexpo (Domo), Tchibo, Intersnack (Chio), GlaxoSmithKline, Adesgo, Bramac, Fuchs, Georgia Pacific, Pernod Ricard, Pirelli, PriceWaterhouseCoopers.

BERLIN-CHEMIE AG este membră a MENARINI GROUP, cu sediul central la Florenţa, Italia. MENARINI este cea mai mare companie farmaceutică italiană. În 2002, compania a avut vînzări de peste 1,7 miliarde euro la nivel global. Grupul numără peste 9000 de angajaţi în peste 100 de ţări din întreaga lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb