Internship&Trainee Marathon: Recrutarea Tinerilor din România în Era Digitală

Comunicate de presă / 12 septembrie 2023

Internship&Trainee Marathon: Recrutarea Tinerilor din România în Era Digitală

În lumea dinamică a carierei, intrarea pe piaţa muncii reprezintă o provocare pentru studenţi, proaspăt absolvenţi sau tineri profesionişti. Pentru a le uşura această etapă, Internship&Trainee Marathon, un proiect Hipo, a devenit primul şi cel mai mare "maraton de joburi" care înglobează şi promovează programe de calitate de internship/trainee/management trainee/joburi entry-level/stagii de practică către 800.000 de tineri.

Desfăşurându-se pe tot parcursul anului, Internship&Trainee Marathon eficientizează şi îmbunătăţeşte interacţiunea candidaţi-angajatori în special în perioadele "de vârf" pentru candidaţi precum luna septembrie, considerată una dintre cele mai bune pentru inceperea unui job de către 30.8% din tineri. (Generation Z Behavior On The Romanian Labor Market In 2023)

"Pe lângă perioadele ideale în care Internship&Trainee Marathon reprezintă liantul dintre angajatori şi candidaţi, proiectul atinge peste 70% din generaţia 2023 de studenţi şi absolvenţi cu studii economice sau tehnice, folosind un mix de canale digitale. De asemenea, faptul că acesta se desfăşoară în exclusivitate pe platforma online Hipo, oferă programelor o vizibilitate premium în faţa candidaţilor, 77.5% din tineri folosind portaluri de joburi pentru a fi la curent cu noutăţile şi ofertele din piaţa muncii." - Mădălina Vătafu, Project Manager

Internship&Trainee Marathon devine rapid destinaţia preferată pentru tinerii în căutarea primului lor pas în carieră. Astfel, proiectul aduce în acelaşi loc o varietate de angajatori, o diversitate de oportunităţi, o multitudine de resurse de carieră prin care candidaţii îşi pot creşte nivelul de angajabilitate, dar şi componenta de inovaţie prin următoarele iniţiative:

Pe 23 mai 2023, pentru prima dată în România, am sărbătorit National Intern Day. Eforturile şi importanţa internilor, dar şi programele de internship de calitate au fost aduse sub lumina reflectoarelor. Angajatorii şi-au nominalizat programele de internship, iar tinerii le-au votat. 860 de voturi mai tarziu, a fost lansat rankingul unic: 60 Best Internship Programs in 2023. Pregătirile pentru a ediţia din 2024 au început.

Summer Career Fair a fost cel mai vizitat târg de carieră online din vara aceasta. Cu peste 90.000 de vizitatori pe microsite, milioane de impresii în campaniile digitale, 12 ONG-uri studenţeşti partenere şi 10.000 flyere distribuite, a fost evenimentul care a ajutat mii de tineri să se distreze vara aceasta, fără grija găsirii unui job.

Internship & Trainee Marathon este oportunitatea ideală de a descoperi universul de posibilităţi care se deschide pentru tinerii dornici să-şi înceapă călătoria în lumea carierei, dar şi pentru angajatorii care vor să recruteze aceşti viitori lideri: https://tinyurl.com/ty35p5vy

Ziarul Bursa este partener media al evenimentului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb