Inventatorul costumului de zbor individual vine în România la GoTech World 2023

F.D.
Comunicate de presă / 28 septembrie 2023

Inventatorul costumului de zbor individual vine în România la GoTech World 2023

Richard Browning, pionierul unei noi ere a zborului uman, vine în premieră în România, la ediţia a XII-a a GoTech World, cea mai mare expo-conferinţă de IT & Digital din Europa Centrală şi de Est. Inventatorul britanic, care a construit primul costum cu propulsie din lume pentru a testa limitele gravitaţiei, va prezenta tehnologia din spatele proiectului şi aplicaţiile practice în care poate fi utilizat, iar în cele din urmă va face o demonstraţie live pentru participanţii la eveniment.

Supranumit "Iron Man", Richard Browning îşi propune să reinventeze viitorul zborului şi să contribuie la o nouă etapă a inovaţiei aeronautice, devenind cunoscut la nivel mondial datorită demonstraţiilor impresionante ale costumului său cu propulsie, care a atras atenţia publicului şi a mass-media. Creaţia poate propulsa pilotul la aproximativ 65 km/h, timp de până la opt minute şi poate genera peste 1.000 de cai putere, folosind şase jeturi propulsoare cu reacţie, ce utilizează combustibil pentru avioane ca mijloc de alimentare.

Gravity Industries, companie fondată de Richard Browning în 2017, a devenit un punct de referinţă în dezvoltarea costumelor cu jet şi în domeniul tehnologiei pentru zborul personal. Costumul său, cunoscut sub numele de "Daedalus", a captivat imaginaţia oamenilor din întreaga lume şi a fost folosit în demonstraţii spectaculoase pentru a ilustra potenţialul inovaţiei tehnologice în domeniul mobilităţii umane.

Prin intermediul Gravity Industries, oricine doreşte poate lua parte la o experienţă de zbor, iar cei mai îndrăzneţi se pot înscrie ca membri ai unei comunităţi exclusive de piloţi de costume propulsoare. Costurile pleacă de la 3.500 de dolari/zi şi ajung la 8.500 de dolari /zi, în funcţie de programul ales, iar achiziţionarea unui costum necesită un buget de 440.000 de dolari. În ultimii cinci ani, compania a realizat peste 150 de evenimente de zbor, în 35 de ţări.

Totodată, Gravity îşi propune să ducă proiectul la un alt nivel, în care invenţia să fie aplicabilă în diverse domenii de interes social. Spre exemplu, costumul poate fi utilizat de paramedici pentru a ajunge şi a stabiliza persoanele blocate la altitudini mari.

"Suntem foarte încântaţi să îl avem pe Richard Browning la ediţia din acest an a GoTech World şi suntem siguri că va impresiona şi inspira comunitatea de profesionişti din mediul de business local si regional. El este un pionier în adevăratul sens al cuvântului, a cărui tehnologie deschide noi orizonturi pentru industrie. Inovaţia pe care o aduce în domeniul zborului este cu adevărat impresionantă, iar prezenţa sa în cadrul evenimentului nostru ne va ajuta să înţelegem mai bine potenţialul tehnologiei în transformarea modului în care ne deplasăm", a declarat Alexandru Măxineanu, Managing Partner, Universum Expo.

Browning va urca pe scena principală a GoTech World 2023 în cea de-a doua zi a evenimentului, în data de 9 noiembrie, unde va povesti despre proiectul său şi domeniile în care această tehnologie poate fi aplicată, prezenţa sa oferind participanţilor o oportunitate unică de a intra în contact cu o minte creativă şi un lider în dezvoltarea tehnologiei pentru zbor. El va susţine o prezentare captivantă despre inovaţia tehnologică şi impactul acesteia asupra viitorului mobilităţii umane, iar ulterior va face o demonstraţie live în cadrul evenimentului, dedicată special participanţilor prezenţi.

GoTech World revine la Bucureşti pentru cea de-a XII-a ediţie, pe 8 şi 9 noiembrie la Romexpo, Pavilion B1. Tema din acest an a evenimentului va fi inteligenţa artificială, iar pe lângă principalele inovaţii în domeniu, prezentate de speakeri internaţionali şi locali, vizitatorii pot descoperi şi soluţiile tehnologice ale companiilor expozante.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb