Investiţie de peste 500.000 de lei, finalizată la Spitalul Judeţean Buzău

ANA FELEA
Miscellanea / 22 decembrie 2022

Investiţie de peste 500.000 de lei, finalizată la Spitalul Judeţean Buzău

Secţia Neurologie din cadrul Spitalului Judeţean Buzău a fost complet renovată astfel că, începând cu această lună, pacienţii vor beneficia de cele mai bune condiţii de cazare şi tratament. Investiţia s-a ridicat la peste 500.000 de lei, iar banii au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Buzău.

" S-au finalizat lucrările în secţia de Neurologie, aceasta a fost complet renovată printr-un demers finanţat de Consiliul Judeţean Buzău. Investiţia se ridică la suma de 520 000 lei, lucrările au început în luna noiembrie şi au fost finalizate în luna decembrie. Secţia de Nerurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău deţine 60 de paturi şi va oferi, de acum înainte, cele mai bune condiţii de cazare şi de tratament pacienţilor cu afecţiuni neurologice", se arată într-un comunicat de presă emis de Spitalul Judeţean Buzău.

Claudiu Damian, manager S.J.U. Buzău: "Secţia Neurologie a căpătat o altă înfăţişare şi doresc să mulţumesc Consiliului Judeţean Buzău, domnului Preşedinte Petre Emanoil Neagu pentru susţinerea acestui proiect, o investiţie amplă de reabilitare şi modernizare, care s-a finalizat atât de repede. Am avut finanţare de mai bine de 4 ani pentru reabilitarea secţiei dar nu am demarat lucrările din cauza faptului că a fost perioada de pandemie iar numărul mare al pacienţilor ne-a împiedicat să putem începe lucrările de renovare în secţie. Secţia Neurologie este una dintre cele mai importante secţii ale spitalului, cu un grad de adresabilitate ridicat, rareori găseşti un pat liber iar activitatea medicală este intensă. Sunt bucuros că într-un final s-a schimbat aspectul acestei secţiei, pacienţii care vor fi internaţi în secţie putând beneficia de cele mai bune condiţii de îngrjire şi tratament. De asemenea, doresc să mulţumesc întreg colectivului secţiei pentru profesionalism şi dedicarea în activitatea medicală pe care o desfăşoară în cadrul acestei secţii."

Dl. Petre Emanoil Neagu, Preşedinte C.J. Buzău: "Un nou demers finanţat de instituţia noastră şi destinat îmbunătăţirii condiţiilor pentru desfăşurarea actului medical în secţia Neurologie s-a încheiat cu succes la S.J.U. Buzău. Vreau să îi felicit pe toţi cei implicaţi în acest proiect pentru că au reuşit să termine lucrările mai devreme pentru ca, de sărbători, acei oameni aflaţi în suferinţă să beneficieze mai repede de noile facilităţi. Calitatea actului medical şi condiţiile de îngrijire pentru pacienţi reprezintă o prioritate permanentă pentru Consiliul Judeţean Buzău."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb