Investiţie de peste 800.000 euro într-o nouă clinică medicală şi de estetică din Bucureşti

G.D.
Companii / 31 mai 2022

Investiţie de peste 800.000 euro într-o nouă clinică medicală şi de estetică din Bucureşti

Un nou jucător întră pe piaţa serviciilor medicale private din Bucureşti. Medicii dr. Gabriel Balcangiu Stroescu şi asistent universitar dr. Andra Balcangiu Stroescu au lansat Clinica Doctor Balcangiu - Stroescu în urma unei investiţii de peste 800.000 EUR, conform unui comunicat remis redacţiei. Clinica este localizată în cartierul Pipera şi reuneşte 8 specialităţi medicale: dermatologie, nefrologie, diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, endocrine, reumatologie, cardiologie, chirurgie plastică şi chirurgie generală.

Potrivit sursei citate, cel mai mare buget a fost alocat echipamentului medical şi estetic, care reprezintă peste 70% din totalul investiţiei. Printre aparatele cele mai costisitoare se numără EMSCULT NEO, Clinica Doctor Balcangiu Stroescu fiind prima din România care a achiziţionat aparatul de remodelare corporală folosit de vedete precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian şi Meghan Fox. EMSCULT NEO este prima şi singura procedură de modelare corporală neinvazivă care reduce ţesutul adipos şi creşte simultan masă musculară, totul într-o sesiune de doar 30 de minute. Acesta este produs de BTL, unul dintre cei mai mari producători de echipamente medicale şi estetice din lume.

"Pentru noi, totul a început cu pasiunea şi angajamentul de a oferi asistenţă medicală de înaltă calitate. Încă de pe băncile facultăţii visam să lansăm o clinică în care atenţia este centrată pe pacient şi în care nu uităm că adevărata frumuseţe vine din interior şi se reflectă la exterior", a declarat Dr. Gabriel Balcangiu Stroescu.

"Mizăm pe o abordare holistică şi pe servicii medicale integrate care vor ajuta pacienţii să se simtă şi să fie cea mai bună versiune a lor. De aceea am investit în cele mai performante echipamente medicale şi estetice, precum EMSCULPT NEO, EMTONE, Holter EKG pe 12 canale, BTL CardioPoint Ergo, cea mai nouă generaţie de sisteme computerizate avansate pentru testarea la efort. Acest sistem este configurat cu BTL Flexi, un electrocardiograf wireless compact conectat la banda de alergare şi cu un software de evaluare a riscului de moarte subită. Nu ne vom opri aici. Planificăm noi investiţii în următorul an", a continuat asistent universitar dr. Andra Balcangiu Stroescu.

Clinica Doctor Balcangiu-Stroescu este fondată de către Dr. Gabriel Balcangiu Stroescu, medic primar dermatolog, trainer şi speaker naţional BTL Aesthetic România şi de către Asistent Universitar Dr. Andra Balcangiu Stroescu, medic specialist nefrologie şi medic specialist diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice şi doctor în medicină, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb