Ionel Dancă: "PSD urăşte economia privată şi oamenii liberi "

A.P.
Politică / 16 mai 2019

Ionel Dancă(Sursa foto: Twitter)

Ionel Dancă(Sursa foto: Twitter)

Ionel Dancă, purtătorului de cuvânt al Partidului Naţional Liberal, a criticat aspru deciziile făcute de PSD, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Ceea ce face PSD cu serviciile alternative de taximetrie de tip "ride-sharing" este o bătaie de joc oribilă la adresa oamenilor liberi cu iniţiativă care câştigă nişte venituri prin muncă cinstită pentru care plătesc taxe şi impozite. Înăsprirea condiţiilor pentru şoferii care folosesc aplicaţii de taxi Uber, Bolt sau Clever prin amendare lor mai rapidă şi mai severă este un atac de tip pesedist grosolan la economia de piaţă şi a oamenilor care doresc o alternativă la serviciile actuale de taximetrie."

Acesta susţine că Ministrul Cuc de la Transporturilor şi Ministrul Suciu de la Dezvoltare regională nu sunt competenţi în funcţiile pe care le ocupă.

"Cerem să fie pus în dezbatere publică, în regim de urgenţă, un proiect de act normativ al Guvernului care să oprească "vânătoarea" de şoferi Uber, Bolt sau Clever şi să elimine barierele absurde puse în calea dezvoltării serviciilor alternative de taximetrie, asigurând condiţii egale de concurenţă şi de siguranţă pentru pasageri între toţi şoferii de taxi", precizează Ionel Dancă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Hai penelica! Cu așa specimene sunt tare curios unde câștigați alegerile, poate la nebuni? Tot așa spre victoria finală!

    1. PAS CU PAS , SI INCET - INCET , NE VOM REINTOARCE INAPOI LA COMUNISM !!! DAR LA UN ALT FEL DE COMUNISM !!! 2 ROMANII ; 1 MICA , FORMATA DIN FOSTII COMUNISTI INAVUTITI EI STIU CUM , SI PE CE CAI , IMPREUNA CU FAMILIILE LOR , ''''' EI SANT LEGEA , EI SANT TARA '''''' ! SI MAREA MASA A CELOR SARMANI , OBLIGATI INCET- INCET SA MUNCEASCA PE MAI NIMIC , IN FOLOSUL CELOR DINTAI !!! UN FEL DE BURGHEZIE SALBATICA !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb