IWG vrea să deschidă 1000 de locaţii noi în 2024

F.D.
Companii / 27 februarie

IWG vrea să deschidă 1000 de locaţii noi în 2024

IWG, furnizor mondial de soluţii pentru munca hibridă, are ca obiectiv deschiderea a 1000 de noi locaţii la nivel global, pe fondul creşterii semnifcative a cererii din partea companiilor şi angajaţilor care caută spaţii pentru munca hibridă, conform unui comunicat de presă al companiei.

Pe parcursul anului 2023, IWG aproape şi-a dublat numărul de spaţii nou adăugate comparativ cu anul anterior, extinzând reţeaua cu 867 de noi locaţii. În România, compania a inaugurat un spaţiu de lucru flexibil ultramodern în City Gate Bucureşti, pe fondul unei cereri crescute pentru soluţiile de muncă hibridă.

Creşterea numărului de spaţii este o urmare a nevoii proprietarilor de imobile şi partenerilor să răspundă la cererea tot mai mare pentru astfel de soluţii flexibile. Odată cu scăderea cererii pentru imobilele de birouri tradiţionale, mulţi dintre aceşti proprietari rămân cu spaţii vacante. Astfel, aceştia aleg să devină parteneri ai platformei de lucru hibride IWG, punându-şi spaţiile la dispoziţie şi având acces la mai multe standarde de închiriere, în baza brandurilor deţinute de IWG - Regus, Spaces, HQ sau Signature.

Regus City Gate, situat în sectorul 2 al oraşului, este un punct de referinţă în Bucureşti, acesta oferind angajaţilor din România un spaţiu de lucru de înaltă calitate. Amplasat la etajul trei în turnul de sud al City Gate, acest spaţiu de lucru flexibil şi modern reprezintă o locaţie premium în Capitală, deoarece se află la doar 3 minute de mers pe jos de staţiile de autobuz şi tramvai, dar şi de zona parcului Herăstrău, şi este uşor accesibil pentru un număr mare de navetişti proveniţi din zonele din jurul Bucureştiului.

Spaţiul de lucru, alimentat în mod sustenabil cu energie regenerabilă, oferă 30 de birouri private, două săli flexibile de întâlniri şi spaţii largi de coworking, inclusiv locuri de parcare spaţioase, încărcătoare rapide pentru maşini electrice şi spaţii de depozitare pentru biciclete şi motociclete.

Munca hibridă rămâne în topul dorinţelor angajaţilor

Un studiu recent realizat de IWG cu directori executivi arată că peste 75% dintre aceştia se aşteaptă să funcţioneze în continuare într-un model hibrid şi peste cinci ani. Acest lucru este confirmat şi de către noi cercetări efectuate de Universitatea Stanford şi alte instituţii de top, care indică faptul că munca hibridă este un fenomen care va continua şi peste ani. Un alt sondaj IWG a relevat, de asemenea, că 88% dintre angajaţi consideră că munca hibridă este principalul beneficiu pe care şi-l doresc atunci când aleg să-şi schimbe locul de muncă.

"România este o piaţă dinamică, aflată în plină ascensiune, iar noi vedem o cerere tot mai mare pentru soluţiile hibride de muncă în rândul companiilor de toate dimensiunile. Ca urmare, suntem încântaţi să punem la dispoziţia angajaţilor din România spaţiile noastre de lucru profesionale şi de ultimă generaţie, inclusiv locaţia noastră emblematică Regus Bucharest City Gate, în Piaţa Presei Libere, în apropierea celui mai mare centru expoziţional, Romexpo", a declarat Ramona Predescu (Iacob), IWG Country Manager pentru România şi Bulgaria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb