Joseph Biden refuză să intervină în destituirea lui Trump

I.L.
Internaţional / 28 decembrie 2019

Joseph Biden refuză să intervină în destituirea lui Trump

Fostul vicepreşedinte american, Joseph Biden, a declarat, astăzi, că nu va accepta audierea în cadrul procedurii de demitere a preşedintelui Donald Trump, chiar dacă va fi invocat, informează Bloomberg.

Biden, principalul contracandidat al lui Trump la alegerile prezidenţiale, a afirmat, în cadrul unui interviu, că declaraţiile sale ar distrage atenţia publicului de la procedura împotriva preşedintelui Donald Trump.

Preşedintele american este suspectat, potrivit sursei, că ar fi abuzat de putere şi a cerut Ucrainei lansarea unei investigaţii privind activităţile lui Joseph Biden şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

Liderul grupului republican din Senatul Statelor Unite ale Americii, Mitch McConnell, a declarat, potrivit sursei citate, că procesul ar trebui să se desfăşoare fără martori, în ciuda cererii lui Trump şi a altor politicieni, de audiere a lui Joseph Biden şi a fiului acestuia.

Conform relatării, Donald Trump a declarat, în urmă cu câteva zile, că are susţinerea liderilor republicani din Senat.

Trump a afirmat: "Sunt într-o poziţie foarte bună. Avem majoritate. Totul depinde de Mitch McConnell, este un tip bun şi foarte corect".

Sentinţa lui Donald Trump va fi hotărâtă în Senat, prin majoritate de voturi, iar în cazul în care acesta va fi găsit vinovat, va fi destituit. Demiterea preşedintelui Donald Trump este improbabilă, potrivit Bloomberg, în contextul în care Partidul Republican deţine majoritatea în Senatul SUA.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Jalnici democrații americani( sunt un fel de PSD,nu cu mult peste) Clinton si Obama sunt niște profitori de 2 lei ai funcției de Președinte. Au scris,evident cu ajutoare ,niște cărți mai mult sifon decât vin încasand fiecare zeci de milioane de euro! MA îndoiesc că Trump sa se coboare la asa ceva!Apoi Trump are deja m .multe realizari de cat toți președinții din ultimii 70 de ani!

    1. Și totuși adevărul este stabilit de o majoritate a unui partid și nu de justiție. Astfel funcționează justițiae in statele care ne dau lecții?

      La ăia nu judecătorii sunt speciali ci cetățenii! Eu sunt de dreapta dar specialii nostri l-au băgat la pușcărie pe Dragnea a doua zi după alegeri.Crezi ca asta e justitie?Si au mai fost cazuri.In cazuri atat de complexe ca Trump- Biden judecătorii n-au ce cauta!

      N-au ce căuta si ptr.ca multe dosare tin de politică de stat unde puțini își bagă nasul ca ar afla Putin ca e lucrat.

    Democratii sunt resemnati cu faptul la anul vor pierde alegerile si cauta orice sa-l mai opreasca pe Trump din marsul catre inca un mandat.

    O mutare corectă a lui Biden.Să îți ataci în asemenea mod adversarul înainte de alegeri e o sabie cu două tăișuri.Să aleagă cetățenii.

    1. E doar frică.Fiul lui poate intra la pușcărie. Mare prost.Sa faci afaceri in Ucraina si in China??

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb