Kaspersky anunţă că este la curent cu decizia Departamentului de Comerţ al SUA privind interzicerea utilizării produselor sale

S.B.
Companii / 21 iunie

Kaspersky anunţă că este la curent cu decizia Departamentului de Comerţ al SUA privind interzicerea utilizării produselor sale

Kaspersky anunţă, într-un comunicat remis redacţiei, că este la curent cu decizia Departamentului de Comerţ al SUA de a interzice utilizarea software-ului Kaspersky în Statele Unite.

"Decizia nu afectează capacitatea companiei de a vinde şi promova alte oferte şi/sau traininguri de informare împotriva ameninţărilor cibernetice în SUA. Deşi s-a propus un sistem în care securitatea produselor Kaspersky ar fi putut fi verificată independent de o terţă parte, de încredere, Kaspersky consideră că Departmentul de Comerţ şi-a luat decizia mai degrabă pe baza climatului geopolitic actual şi a unor îngrijorări teoretice, decât pe o evaluare cuprinzătoare a integrităţii produselor şi serviciilor Kaspersky. Kaspersky nu s-a implicat în activităţi care ameninţă securitatea naţională a Statelor Unite ba, dimpotrivă a adus contribuţii semnificative prin raportarea şi protecţia faţă de o serie de atacatori care au vizat interesele şi aliaţii SUA. Compania intenţionează să urmărească toate opţiunile disponibile din punct de vedere legal pentru a-şi păstra operaţiunile şi relaţiile în starea lor curentă.

De peste 26 de ani, Kaspersky a reuşit în misiunea sa de a construi un viitor mai sigur prin protejarea a peste un miliard de dispozitive. Kaspersky oferă clienţilor din întreaga lume produse şi servicii de vârf pentru a-i proteja de toate tipurile de ameninţări cibernetice şi şi-a demonstrat în mod repetat independenţa faţă de orice guvern. În plus, Kaspersky a implementat măsuri semnificative de transparenţă, care nu sunt egalate de nicio altă companie din industria de securitate cibernetică, tocmai pentru a-şi demonstra angajamentul de durată faţă de integritate şi de încredere. Decizia Departamentului de Comerţ ignoră în mod nedrept toate aceste dovezi.

Impactul principal al acestor măsuri va fi beneficiul pe care îl oferă infracţionalităţii cibernetice. Cooperarea internaţională între experţii în securitate cibernetică este crucială în lupta împotriva programelor malware iar această măsură va limita eforturile comune. În plus, ea ştirbeşte libertatea pe care consumatorii şi organizaţiile, mari şi mici, ar trebui să o aibă - aceea de a folosi soluţiile de protecţie pe care şi le doresc - în acest caz forţându-i să se îndepărteze de cea mai bună tehnologie anti-malware din industrie, conform testelor independente. Acest lucru va provoca o perturbare dramatică pentru clienţii noştri, care vor fi nevoiţi să înlocuiască urgent tehnologia pe care o preferă şi pe care s-au bazat pentru protecţia lor de ani de zile.

Kaspersky îşi menţine angajamentul de a proteja lumea de ameninţările cibernetice. Operaţiunile companiei rămân puternice, fapt indicat de creşterea cu 11% a vânzărilor în 2023. Aşteptăm cu nerăbdare ceea ce ne rezervă viitorul şi vom continua să ne apărăm împotriva celor care urmăresc să ne afecteze pe nedrept reputaţia şi interesele noastre comerciale" se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. departamentu usa… “nu a spus”… dar a “spus”… ca nu le plac peogramul lor… pentru ca cei de la 2siunsfert nu reusesc sa isi supravegheze proprii cetateni… e un obstacul pentru ei…

    am vazut in schimb brese lasate intentionat deschise de microsoft, alexa, produse marca amaxon, softuri china, si alte dispozitive tehnologice ce ar trebuii sa aiba porturile protejate… lasate deschise sau extrem de vulnerabile… 

    usa germania si china -tara spionajului la maxim a propriilor cetateni… sa nu omitem si rusia si uk cu intensitati mai mici… 

    germania e top 1 global… 

    s c c r e t 

    1. si vedem deci… ca nu prea se tine cont de democratie sau comunism…

      se spioneaza toti… 

      s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
raobooks.com
boromir.ro
Mozart
Schlumberger
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Dec. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7908
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9910
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.4137

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
petreceriperfecte.ro
novaplus.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb