Kaufland inaugurează un nou magazin cu acoperiş verde în Bucureşti

F.D.
Companii / 26 octombrie 2023

Kaufland inaugurează un nou magazin cu acoperiş verde în Bucureşti

Kaufland România deschide un nou magazin în sectorul 4 al Bucureştiului. Acesta este al 22-lea magazin al reţelei Kaufland din capitală şi al 171-lea la nivel naţional şi va genera peste 80 de noi locuri de muncă, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, cel mai nou magazin Kaufland din Bucureşti este construit pe o suprafaţă totală de peste 6.000 m2, dintre 3.850 m2 sunt destinaţi spaţiului interior de vânzare.

Noua locaţie dispune de un spaţiu verde de 2.200 m2 pe acoperiş, amenajat peisagistic cu butaşi de sedum, plante graminee, perene şi arbuşti mici şi medii. Zona este prevăzută cu un sistem de irigare, ce va asigura umiditatea optimă pentru plante.

Kaufland Emil Racoviţă oferă accesul la o varietate de produse, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete - cu o lungime de 24 de metri, raion de peşte proaspăt, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi şi produse nealimentare. La punctul Grill din exterior, clienţii pot alege din meniul diversificat de preparate calde.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, magazinul este prevăzut cu 17 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out şi 11 standard.

În galeria comercială, clienţii vor găsi numeroase magazine şi servicii, printre care se numără pizzeria StagePizza şi cofetăria Voipan, farmacia Helpnet, magazinul de optică medicală Optica General şi magazinul VitalPet, pentru produse destinate animalelor de companie.

Parcarea are o capacitate totală de peste 280 de locuri, dintre care 12 pentru persoane cu dizabilităţi şi 9 pentru părinţi. Totodată, clienţii au la dispoziţie staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi rastele pentru biciclete.

Pentru a încuraja comportamentele ecologice în rândul clienţilor, noul magazin Kaufland din Bucureşti integrează şi sisteme de colectare selectivă, precum:

În parcarea magazinului, clienţii vor găsi un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă şi doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb