KiK aniversează 5 ani de la lansarea pe piaţa din România

T.B.
Companii / 22 septembrie 2023

KiK aniversează 5 ani de la lansarea pe piaţa din România

KiK aniversează 5 ani de activitate în România, se arată într-un comunicat al KiK, remis redacţiei. Retailerul KiK, cu o reţea de peste 4.000 de magazine în Europa, dintre care 2.600 în Germania şi 117 în România şi-a propus, pentru următoarea perioadă, să continue dezvoltarea şi expansiunea în toate zonele de interes din România, se mai arată în comunicat.

KiK a intrat pe piaţa din România în anul 2018, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea, iar prin extinderea dinamică şi-a consolidat poziţia pe piaţa românească, conform sursei citate.

"Echipa KiK România aniversează cu mândrie cinci ani de activitate, perioadă în care compania s-a dezvoltat continuu şi a devenit opţiunea preferată pentru clienţi. Pentru noi este mai mult decât o aniversare, este despre clienţi, angajaţi şi colaboratorii noştri, este despre oameni, dincolo de cifre. Suntem recunoscători clienţilor noştri pentru încrederea acordată, angajaţilor pentru dedicare şi colaboratorilor pentru parteneriatul lor pe termen lung", a declarat Lucian Vodă, Director General România, potrivit comunicatului.

KiK deţine în prezent 117 magazine specializate în vânzarea de produse la preţuri avantajoase, într-o perioadă în care românii sunt tot mai atenţi la modul în care îşi cheltuie banii şi se orientează tot mai mult către branduri cu preţuri accesibile, conform sursei citate.

Compania îşi continuă politica de expansiune, iar în cursul anului 2023, estimează deschiderea a 30 de noi locaţii, informează compania. Totodată se urmăreşte distribuţia uniformă pe teritoriul tării, prezenţa având o pondere de 60% în reşedinţele de judeţ şi 40% în oraşele mijlocii şi mici. Compania are în prezent peste 700 angajaţi în România, potrivit sursei citate.

În contextul unui mediu politico-economic plin de impredictibilitate, care culminează în prezent cu inflaţia generalizată şi stagnarea creşterii economice, compania şi-a menţinut ascensiunea, astfel încât la sfârşitul anului trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 251.516.313 RON, reprezentând o creştere semnificativă de 36% faţă de anul 2021, se mai arată în comunicatul transmis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb