KLAUS IOHANNIS: "Dacă premierul ajunge la concluzia că anumiţi miniştri nu au performat, e posibilă o remaniere"

S.B.
Politică / 29 iunie 2021

"Dacă premierul ajunge la concluzia că anumiţi miniştri nu au performat, e posibilă o remaniere"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că în cazul în care premierul Florin Cîţu constată că anumiţi miniştri nu au performat "este posibil cândva" să se facă propuneri de remaniere, însă a subliniat că nu există o discuţie concretă în această perioadă despre subiect, informează Agerpres.

"În măsura în care premierul va ajunge la concluzia că anumiţi miniştri nu au performat, conform aşteptărilor, este posibil cândva, dar nu există un orizont de aşteptare, să se facă astfel de propuneri. Nu există o discuţie concretă în această perioadă despre o remaniere", a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, marţi, la Hotel Athenee Palace, o întrevedere cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditaţi la Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. MARS FETITA STEARPA. CE MAI AI DE SPUS. AI COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV CA SA AI GUVERNUL TĂU CRIMINAL ULE ÎN SERIE, TRĂDĂTORUL E DE TARA, HITLERIST ULE, SATANIST ULE. DE 8 ANI DE ZILE EȘTI PUS PREȘEDINTE DE GAY DE LA BRUXELLES PENTRU CA LE SUGI PULELORLUNGII ȘI DE 4 ANI DE ZILE AI GUVERNUL TĂU DE CRIMINALII ÎN SERIE ȘI DE DE CE NOI ROMANII O DUCEM CEL MAI GREU DIN LUME. PE CINE MAI DAI VINA. CA DE OBICEI DRAGI EA LIVIU SA U P. S. D. CIT O SA ȚI MAI MEARGĂ ȚIE BINE MONSTRULE, TIRAN ULE. CIT O SA TE MAI TINA ÎN BRATE (GENUNCHI SUGINDULEPULELE) GAY DE LA BRUXELLES. ȚI AI FĂCUT ABONAMENT SĂPTĂMÂNAL LA BRUXELLES(SA LE SUGI PULELORLUNGII) DIN BANII DE PAINE DIN ALOCAȚIILE NEVINOVĂȚII LOR, COPIILOR TRAFICANTUL E DE COPII.

    1. Romania condusa de doua CATE.CATU cel mare se afla instalat la palatul Cotroceni,iar CATULICA,a fost "internat" prin FURT de CATU cel mare la Palatul Victoria.Cand vreun ziarist il intreaba ceva pe CATU cel mare despre Romania,Guvernare,Traiul Romanilor,imediat, CATU cel mare,scoate la inaintare DINTII de CAL si cu un zambet care exprima fericire de parca romanii ar fi cei ma FERICITI cetateni ai acestui GLOB incepe sa minta,Guvernarea ar fi cea mai performanta din lume sau Romania ar fi CENTRU MONDIAL de unde toate Tarile isi iau lumina,indruga verzi si uscate de zici ca este ZEUS.Cu astfel de CATI la conducere TARA se duce de RAPA,Romanii sunt mai saraci decat SARACII LUMII,iar Guvenul,zici ca este NORD COREEAN. Bravo Romani,stati linistiti incase,ca o sa fiti bagati pe rand goi in saci de plastic si o sa muriti FERICITI. CATII,LUCREAZA pentru VOI.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb