KMGI acoperă nevoile de finanţare a benzinăriilor

M.D.
Companii / 23 aprilie 2018

KMGI acoperă nevoile de finanţare a benzinăriilor

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, Grupul KMG International (KMGI) a modificat şi extins, pe 20 de ani, o facilitate de credit revolving multivalută în valoare de 360 milioane USD. Maturitatea creditului este de 3 ani din momentul tranzacţiei iar Grupul are posibilitatea de a opta pentru 2 prelungiri de câte un an.

Reprezentanţii companiei informează: "creditul a fost contractat de la un sindicat de bănci format din 4 coordonatori principali, care au oferit suma în proporţii egale: ING Bank N.V. prin intermediul ING Bank N.V Amsterdam - sucursala Bucureşti, Banca Comercială Română, Raiffeisen Bank SA şi UniCredit Bank SA. ING Bank N.V. - sucursala Bucureşti acţionează în calitate de coordonator al facilităţii şi de agent de documentaţie, UniCredit Bank AG - sucursala Londra în calitate de agent de facilitate şi Unicredit Bank SA in calitate de bancă emitentă, agent de garanţii şi agent de plăţi".

Casa de avocatură Allen & Overy LLP şi Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA în asociere cu Allen & Overy LLP au acţionat în calitate de consultanţi legal al băncilor.

"Garantată de KMG International, facilitatea de credit va fi utilizată de către companiiele Rompetrol Rafinare, Rompetrol Downstream, KazMunayGas Trading şi KMG Rompetrol pentru acoperirea nevoilor generale de finanţare, dar şi pentru asigurarea condiţiilor optime de derulare a activităţii acestora", sa mai arată în comunnicat.

Reprezentanţii companiei mai punctează că prin intermediul acestui credit, "se reconfirmă parteneriatul important dintre KMG International şi cele 4 bănci, reprezentând totodată un semn de încredere, respect şi recunoaştere acordată Grupului de către instituţiile de credit. Cu o valoare mare şi complexitate a creditului, această tranzacţie oferă multiple posibilităţi de utilizare ce pot acoperi într-un mod mult mai eficient şi relevant nevoile variate ale companiilor membre Grupului".

În 2017, KMG International a înregistrat indicatori operaţionali şi financiari record în cei peste 40 de ani de la înfiinţarea companiei Rompetrol şi a rafinăriei Petromidia, dar şi la 10 ani de la preluarea sa de către KazMunayGas.

KMG International şi-a propus în perioada următoare menţinerea trendului pozitiv în ceea ce priveşte rezultatele financiare şi operaţionale foarte bune.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb