Kraft Foods România lansează o nouă promoţie

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 13 iunie 2005

Promoţia "Oferă-ţi un mic dejun perfect, pentru o zi perfectă", realizată de "Kraft Foods România", se desfăşoară în cele mai importante magazine din 22 de oraşe, în fiecare săptămînă de vineri pînă duminică. Consumatorii mărcilor Philadelphia şi Jacobs Kronung sînt recompensaţi (în magazinele în care întîlnesc echipele promoţionale) cu premii pe loc sau prin tragere la sorţi. Pentru cumpărarea în acelaşi timp a unui pachet de cremă de brînză Philadelphia şi a unui pachet de cafea Jacobs Kronung, cumpărătorul va primi pe loc o cutie pentru păstrarea sandvişului Philadelphia. Prin tragere la sorţi se poate cîştiga un sejur de şapte zile pentru doua persoane în Insula Paradisului (Maldive), precum şi 100 de seturi de electrocasnice pentru micul dejun (prăjitor de pîine, filtru de cafea şi fierbător de apă).

Adrian Cernautan, Commercial Manager Cheese, a declarat: "Philadelphia este brandul de cremă de brînză numărul 1 în lume, fiind comercializat în peste 90 de ţări şi înregistrînd vînzări de peste 1 miliard de dolari anual, la nivel global. Marca a apărut în anul 1880 şi anul acesta sărbătoreşte 125 de ani de existenţă. Portofoliul Philadelphia din România cuprinde trei varietăţi: naturală, cu verdeaţă şi light". Crema de brînză Philadelphia este cel mai des consumată sub formă de sandviş. Studiile IPSOS arată că în decursul unei luni 91% din consumatorii români au consumat cel puţin o dată un sandviş. În medie consumatorul român mănîncă trei sandvişuri pe săptămînă.

Cristina Radu, Senior Brand Manager Coffee, a spus: "În acest an marca Jacobs împlineşte 110 ani de existenţă şi 57% din consumatorii români consideră Jacobs ca fiind cafeaua cu cea mai bună aromă".

Kraft Foods România este o filială a Kraft Foods Inc., a doua mare companie din lume din domeniul produselor alimentare. Kraft Foods comercializează, în peste 150 de ţări, mărci de renume internaţional, cum ar fi: cafeaua Jacobs şi Maxwell House, brînza Kraft, biscuiţii Nabisco, crema de brînză Philadelphia, preparatele de carne Oscar Mayer şi cerealele Post.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb