Lavrov spune că Zelenski vrea să provoace un conflict între Rusia şi NATO

Lavrov spune că Zelenski vrea să provoace un conflict între Rusia şi NATO

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 5 martie 2022

Lavrov spune că Zelenski vrea să provoace un conflict între Rusia şi NATO

Moscova-EFE(prin Agerpres)-05.03.2022: Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat astăzi că preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, nu este interesat de negocieri şi vrea să provoace un conflict între Rusia şi NATO.

''Dacă el (Zelenski) a fost atât de supărat că NATO nu l-a apărat, înseamnă că speră să rezolve conflictul aducând NATO în această poveste, nu prin negocieri'', a spus Lavrov într-o conferinţă de presă după o întâlnire cu omologul său kârgâz, Ruslan Kazakbaiev.

Şeful diplomaţiei ruse a susţinut că preşedintele ucrainean nu ascultă declaraţiile Washingtonului, Parisului, Berlinului şi ale altor capitale europene potrivit cărora NATO nu intenţionează să intervină în conflict.

''Se pare că el '(Zelenski) încearcă să provoace un conflict cu implicarea NATO, între NATO şi Rusia'', a insistat el.

Larvrov a spus că ''declaraţiile constante şi pline de resentimente'' ale lui Zelenski nu încurajează optimismul în ceea ce priveşte perspectiva unei noi runde de negocieri ruso-ucrainene, după cele două care au avut loc luni şi joi, săptămâna aceasta, pe teritoriul Belarusului.

Şi purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a făcut sâmbătă aluzie la apelurile liderului ucrainean la NATO, care a criticat vineri Alianţa Atlantică pentru decizia de a nu impune o zonă de interdicţie aeriană în Ucraina şi pentru lipsa de acţiune în vederea protejării populaţiei ţării.

''În acest caz, vedem că ţările NATO îşi dau perfect seama de imposibilitatea implicării directe a membrilor NATO în ceea ce se întâmplă în jurul Ucrainei'', a declarat el într-o conferinţă de presă.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. da, e corect - incearca sa scoata niste castane fierbinti din foc cu mainile altora si asta nu e ok.... eu l-am mirosit de la inceput pe presedintele Ucrainei si am intuit ca asta va face!

    nu e foarte ok si corect acest lucru !  

    1. daca te bazezi doar pe miros , nu ai ""nasul format"" si ""te fac "" "vrajitorii lui Putin""

      poate constati faptul ca la Reuniunea Comisiei NATO-Ucraina la nivel de sefi de stat si de guvern Bucureti, 4 aprilie 2008 ; 

      Parteneriatului Distinct NATO-Ucraina s-a mentionat :""cooperarea practic între Ucraina si Alianta, în scopul de a ajuta Ucraina sa avanseze pe calea transformarii democratice, a procesului de reforma si a îndeplinirii angajamentelor internationale asumate. (Ucraina a renuntat la focoase nucleare pentru a-si asigura granitele) Am reiterat convingerea ca suveranitatea, independena si integritatea teritorial ale Ucrainei sunt factori cheie în asigurarea stabilitii în Europa "" 

      ... 

      ""Aliatii au salutat angajamentul Ucrainei de a pune în aplicare Fondul de asistenta NATO/PfP pentru distrugerea de arme de calibru mic si usoare (SALW) si de rachete sol – aer portabile (MANPADS), Programul de Pregtire Profesional pentru personalul militar din Ucraina si Programul pentru dezvoltarea segmentului civil din sectorul ucrainean de securitate.""  

      cu alte cuvinte "" au lasat garda jos "" sa "" intre in club "" dar ce sa vezi ....au fost lasati "fara spate"" ,fara "garantii"" ...si uite ca "prinsi pe picior gresit"" si cu brese de securitate neasigurate altfel , au fost ""facuti pe la spate "" de catre ""rechinii imobiliari " ce probabil n-au bani pentru demolari si au recurs la armata pentru "retrocedari abuzive "si "reconstructie"" a ""sovietului suprem"" in virtutea caruia se doreste crearea unui conflict NATO in afara limitelor de responsabilitate impuse de liniile rosii trasate peste capul Ucrainei si a Europei in ciuda si sfidarea legislatiei si Dreptului International. 

    Lavrov daca nu a reusit diplomatic sa opreasca terorismul ar fi trebuit sa fie in prima linie de bombardament , de mana cu toti diplomatii din toate "taberele"" care au ""luptat cu armele legii si Dreptului International"?

    in locul lui, un om normal care ""nu mananca rahat "" nu ar deschide gura pe simplul argument : "cand esti in rahat nu trebuie sa deschizi gura"" mai ales ca ei au acuzat mereu NATO de faptul ca sunt ""primitori "" cu tarile din estul Europei si "" ospitalitatea"" NATO de a primi noi membri reprezinta o ""amenintare"" pentru Federatia Rusa  

    "" ţările NATO îşi dau perfect seama de imposibilitatea implicării directe a membrilor NATO în ceea ce se întâmplă în jurul Ucrainei' Lavrov

    inseamna ca Lavrov "sapa diplomatic"" in "jurul Ucrainei" sfidand faptul ca Romania , tara NATO este in "jurul Ucrainei"" si NATO ii este sugerata o ""imposibilitate"" de a se implica? 

    Actorul e tot actor. L-a provocat pe Putin sa îl atace și acum vrea sa declanșeze al treilea război mondial. Omul e nebun. Sa își apere tara, dar sa nu determine un conflict nuclear. Mai bine ar fi mai conciliant și ar provoca pacea și nu războiul.

    1. Cam riscant ce spui. Propagandistii americani te vor incadra la "putinist vandut pe ruble netransferabile".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb