Le Monde a inclus-o pe Kovesi în "generaţia în ascensiune" a Europei, alături de Sturgeon şi Weber

Gabriel Tănase
Anticorupţie / 25 martie 2017

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: captură Youtube)

Laura Codruţa Kovesi (Sursa foto: captură Youtube)

Jurnaliştii Le Monde au realizat cu ocazia aniversării a şase decenii de la semnarea Tratului de la Roma o listă a acelor europeni care fac parte din "generaţia în ascensiune" a UE, printre care se numără Laura Codruţa Kovesi, Jesse Klaver, Nicola Sturgeon şi Manfred Weber.

Publicaţia franceză susţine că cele patru personalităţi care reprezintă "generaţia în ascensiune" şi-au demonstrat poziţia proeuropeană în România, Olanda, Germania şi Scoţia.

Laura Codruţa Kovesi este catalogată drept o "eroină" a protestelor antiguvernamentale masive, conduse de societatea civilă în mai multe oraşe din România, potrivit News.ro.

De asemenea, jurnaliştii francezi amintesc că într-o ţară unde lupta anticorupţie a reprezentat o reuşită a aderării la Uniunea Europeană, Kovesi s-a remarcat întotdeauna drept o adeptă a principilor şi instituţiilor europene atunci când i-a atacat pe cei mai puternici politicieni din România.

În "generaţia în ascensiune" mai sunt incluşi doar politicieni europeni, precum premierul scoţian Nicola Sturgeon, liderul olandez al Partidului Verzilor, Jesse Klever, şi liderul grupului parlametar popular (PPE) Manfred Weber.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ce zic "mafioti de la Antena 3" fac spume la gura mai ales Badea,Ciuvica si Gadea.

    Cred ca Dragnea o sa candideze la "generatia penalilor" Persoane la un nuvel inalt cu condamnare.

    Kovesi este parte din generatia plagiatorilor netrebnici.

    1. Anonime ...ai analizat vreodata o TEZA DE DOCTORAT in speta cea a lui Kovesi,,,,E o prostie ACADEMICA sa te referi la 5-10 pagini copiate din 400 de pagini cat reprezinta LUCRAREA.DE DOCTORAT ..atata timp cat acele pagini nu au NIMIC comun cu TEMA tezei de doctorat.,adica asupra FONDULUI tezei. Pur si simplu este o simpla introducere intr-o LUCRARE.

      Pe de alta parte...toate minciunile acestea au pornit ...de la CINE ???. Penalul si fugarul Ghita care deja are cateva zeci de dosare penale deschise....

      Anonime te rog sa analizezi mai tehnic.si mai academic............. Iar aceasta persona nu uita ca a terminat Facultatea de Drept cu media 9,41 si a lucrat la TEZA de Doctorat cativa ani..... 

      Plagiatul demonstrat a fost de 4.9%, mincinosule. Doar din 100 de pagini. Pe restul de 300 nu s-a uitat nimeni, mincinosule.

      Am depus peste o sută de pagini din lucrarea de doctorat a Laurei Codruța Kovesi identificate de softul antiplagiat iThenticate, împreună cu dovezile plagiatului. Rezultatele obţinute în urma analizării tezei de doctorat a doamnei Kovesi cu iThenticate sunt: Introducerea şi Capitolul I sunt plagiate în proporţie de 45%; Capitolele 2, 3 şi 4 sunt plagiate în proporţie de 35%; Capitolele 5 şi 6 sunt plagiate în proporţie de peste 50%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb