Leader Team Broker, acord strategic cu AXA - Global Healthcare

M.I.
Bănci-Asigurări / 29 mai 2019

Răzvan Rusu

Răzvan Rusu

Leader Team Broker, anunţă semnarea unui acord strategic cu AXA - Global Healthcare, ca parte a planului său internaţional de dezvoltare. Prin acest parteneriat, asigurările internaţionale de sănătate din portofoliul AXA, vor intra în portofoliul de produse Leader Team.

Răzvan Rusu, CEO şi fondator Leader Team Broker, a declarat: "Pentru noi, acest parteneriat este atât o realizare, cât şi o încununare a eforturilor noastre de extindere la nivel internaţional. Acum le putem oferi clienţilor noştri acces la asigurările internaţionale de sănătate AXA ceea ce este un pas important pentru noi. De asemenea, faptul că am devenit punctul de legătură pentru brokerii locali este o recunoaştere a capacităţilor şi a expertizei noastre. Este un moment cheie pentru echipa noastră care a muncit foarte mult pentru a ajunge aici".

Prin acest parteneriat Leader Team devine singurul punct de acces la planurile de asigurare AXA pentru brokerii de asigurări din România. Leader Team se va ocupa de orice solicitare a companiilor locale de brokeraj, pentru a distribui planurile de asigurări medicale AXA, informează un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

"Primele produse internaţionale de sănătate au preţuri cuprinse între 450 de euro până la 5000 de euro pe an, iar planurile acoperă situaţii medicale de până la 8 milioane de euro. Deoarece acestea sunt produse de îngrijire medicală internaţională, prioritatea este ca toţi clienţii noştri să aibă acces la servicii medicale de top, oriunde în lume. Indiferent dacă este vorba despre situaţii medicale grave sau de rutină, clienţii noştri vor avea acces la soluţii medicale de calitate. Peste 1 milion de inistuţii medicale din lume recunosc şi au încredere în brandul AXA", mai adaugă Răzvan Rusu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb