Ligia Neacşu: "Economia trece printr-o criză acută de forţă de muncă"

P.P.
Miscellanea #IT / 16 mai 2019

"Economia trece printr-o criză acută de forţă de muncă"

A patra revoluţie industrială are peste 500 de antreprenori şi manageri, specializaţi în Industry 4.0, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Industry 4.0 presupune o transformare majoră a întregii producţii prin unificarea tehnologiilor digitale şi a Internetului cu industria convenţională.

România se află în prim-plan, din acest punct de vedere, implementarea noilor tehnologii devenind o realitate în multe domenii economice, de la la construcţii, la industria prelucrătoare, IT şi comunicaţii.

Pentru a fi implementat, noul val tehnologic are nevoie de specialişti, iar proiectul ,,Industria de Mâine'', derulat de Best Smart Consulting, a dezvoltat soluţii concrete de training în acest sector.

Ligia Neacşu, managerul proiectului, a declarat: "În condiţiile în care economia trece printr-o criză acută de forţă de muncă, perfecţionarea resursei umane a devenit o componentă strategică în business. Cursurile de perfecţionare, trainingurile şi workshop-urile sunt de natură să asigure companiilor vizate un avantaj semnificativ în asigurarea tranziţiei la revoluţia Industry 4.0''.

În urma implementării proiectului, 420 de manageri au dobândit competenţe noi legate de Industry 4.0, 91 de angajaţi ai departamentului Resurse Umane posedă acum cunoştinţe despre Industry 4.0 care îi vor ajuta în procesul de recrutare, iar 48 de antreprenori deţin noi competenţe antreprenoriale acreditate ANC în contextul Industry 4.0. De asemenea, 261 de persoane au fost informate despre tendinţele în digitalizare şi Industry 4.0 în cadrul workshopurilor organizate în cadrul proiectului, mai informează comunicatul citat.

Managerul Best Smart Consulting a specificat: " Prin intermediul programului Academia Industrială, perfecţionarea angajaţilor din fiecare departament va continua şi în următoarea perioadă".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb