Limitless Agency a încheiat 2023 cu afaceri de 4,25 milioane euro

F.D.
Companii / 22 ianuarie

Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency

Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency

Limitless Agency raportează o cifră de afaceri de 4,25 milioane de euro în 2023, în creştere cu 31% faţă de anul anterior, devenind astfel una dintre cele mari companii de profil pe o piaţă fragmentată, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, creşterea Limitless Agency este datorată atât dezvoltării pieţei de marketing digital, cât şi investiţiilor noi, lărgirii portofoliului de clienţi şi creşterii interesului şi bugetelor companiilor pentru promovare online. Astfel, 56% din business este reprezentat de divizia SEO, 42% de divizia PPC şi 2% de divizia Data & Analytics.

"2023 a fost un an excelent pentru agenţia noastră, în care am depăşit mai multe obiective de business. Ne-am consolidat şi mai mult poziţia pe piaţa de marketing digital, care este una extrem de fragmentată, cu promisiuni nerealiste la costuri foarte mici care într-o primă etapă pot crea un miraj potenţialilor clienţi. Doar că observăm şi o educare şi o conştientizare din partea clienţilor, care în ultimul an au alocat bugete mai mari strategiilor de marketing digital, dar cel mai important conştientizează că prin colaborarea cu o agenţie mare au acces la know-how de calitate, la resurse şi rezultate", declară Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.

Piaţa, definită tot mai mult de externalizarea marketingul digital. De ce aleg companiile această variantă

Creşterea business-ului Limitless Agency se datorează şi interesului tot mai mare al companiilor de a externaliza activitatea de marketing digital, dorind să lucreze cu agenţii stabile, care au rezultate dovedite şi sunt mereu la zi cu noutăţile din domeniu. În era digitală în care ne aflăm, companiile resimt din ce în ce mai mult presiunea de a-şi extinde prezenţa online şi de a se adapta rapid la schimbările din mediul digital. Din acest motiv, dorinţa de a externaliza marketingul digital a devenit o strategie tot mai frecvent adoptată de către diverse afaceri.

Pentru a fi cu un pas înainte aşteptărilor clienţilor, Limitless Agency a investit anul trecut în jur de 300.000 euro în optimizarea proceselor interne, automatizări şi training pentru echipă.

"Anul trecut, ne-am concentrat eforturile noastre asupra optimizării proceselor interne, investind în automatizări şi inteligenţă artificială pentru a îmbunătăţi serviciile şi produsele noastre şi pentru a eficientiza costurile. Am revizuit şi modernizat baza noastră de date, iar către sfârşitul anului am finalizat ajustările necesare pentru a ne extinde pe piaţa americană sub brandul propriu. De asemenea, obiectivul nostru principal în perioada următoare se concentrează pe dezvoltarea în domeniul tehnologiei, având în vedere intensitatea competiţiei din această piaţă", conchide Daniel Slăvenie, CEO&Partner Limitless Agency.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb