Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

S.B.
Anticorupţie / 15 iulie 2021

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare

Liviu Dragnea iese din închisoare după 2 ani şi 2 luni

Actualizare - Liviu Dragnea a ieşit din penitenciar

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic, potrivit news.ro.

El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa. Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

"A fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Cea mai mare partea a populaţiei a înţeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu mă consider deţinut politic, pentru că am intrat nevinovat". a afirmat el.

"Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni", a continuat fostul lider PSD.

El a precizat că va munci la firma fiului său.

În ceea ce priveşte intrarea în politică, a afirmat că va face acest lucru dacă va găsi răspunsuri la două întrebări.

"Dacă mai am cu cine şi dacă.mai am pentru cine", a explicat Liviu Dragnea.

Întrebat cum a găsit PSD, Dragnea a replicat: "Praf. Un partid fără personalitate".

În opinia sa, dosarul său este o ruşine.

"Dar DNA ce a înţeles? Să îi ancheteze pe cei care jefuiesc ţara. Discutăm de un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA", consideră Dragnea.

El a precizat că cel mai mult i-au lipsit copiii şi iubita sa, Irina.

---

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare în urma unei hotărâri a Tribunalului Giurgiu, care a admis cererea lui Dragnea de eliberare condiţionată.

Acesta a ieşit din închisoare după 2 ani şi 2 luni, deşi sentinţa primită este de 3 ani şi 6 luni.

"Ma bucur nespus ca s-a facut drepate. Sunt emotionata, am asteptat acest moment de foarte mult timp. Vom merge la Bucuresti si se vor face toate actele necesare. Liviu Dragnea spera să fie eliberat şi iată că există judecatori corecti si cinstiti si exista Dumnezeu. Minuta instantei va fi trimisa Penitenciarului Rahova pentru a fi pus de îndată în libertate. (...) Am gasit niste judecatori care astazi au judecat dupa masura legii. Acesti doi magistrati au evaluat toate probele invocate, apararile noastre si au admis contestatia", a declarat Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 33 )

  1. Se doveste faptul ca in provincie sunt judecatori CORECTI si CINSTITI,care judeca dupa lege nu dupa ce le dicteaza Politicul care conduce azi tara.HASTAGISTII din BUCURESTI care cica sunt judecatori,(nu toti) sunt niste PUTREGAIURI.!

    1. Sa nu avem surpriza ca acesti judecatori sa aiba niste dosare penale

      PUTREGAI E ACUZATU' CE VA FI ELIBERAT FARA A PLATI PENTRU TOT CE A FACUT

      Ce a fucut

      Ei sunt sigur ca intr-un oras in care domneste o saracie lucie sunt cei mai incoruptibili judecatori. Inalt-prea-tupeistul m...t, a "reusit" sa-si pastreze furaciunile pe numele lui si sa ne de-a cu tifla, din nou. Ba ca e naspa la mititica, ba ca ii e dor de tinerica, ba ca trebuie sa dea concurs la angajare.....

      Alo, tu pe ce te bazezi? Cunosti dosarul?

    Jake mare pe terfelisti

    I-a luat dracu pe aia din tribunalul de la bucuresti, toti niste #rezist imbecili care i-au negat omului dreptul la liberare. Niste ticalosi teroristi care ar trebui batuti in piata publica.

    1. Comentariul .3.

    ""Ma bucur nespus ca s-a facut drepate. Sunt emotionata, am asteptat acest moment de foarte mult timp. Vom merge la Bucuresti si se vor face toate actele necesare" spune domnisoara Tanase.

    Unde este dreptatea? A fost condamnat de 2 ori, si a executat 2 ani si 4 luni? Asta este dreptatea? Dar ala care a furat 3 porumbi si a primit 4 ani, executa toti cei 4 ani, toti cei care sunt in puscarie azi, au aceleeasi conditii de detentie si de eliberare ca a domnului Liviu Dragnea?? Asta este justitie? Din nou adevarata am vazut fata hada a justitiei!!! 

    1. Sa nu mai zic si de perversitatea acestui personaj, umbla cu fete mai tinere ca el cu peste 30 de ani, stiuuuuuuuuuu, este dragoste curata, adevarata. Cum ii spune tatalui Irinei tanase? Tinere???

      Asta da familie traditionala!!! 

      Dar citu care a 'comandat' 120 milioane de seruri ce pedeapsa a primit? Dar sica pentru hotiile cu izoletele? dar bebelusul alb de la S1 pentru o gramada de infractiuni? Asta este justitie? Din nou adevarata am vazut fata hada a justitiei!!!

      Domnu Soros e căsătorit a 3-a oară cu una mai tânără cu 50 de ani decât el. Nu cred că asta a fost impediment să votezi cu partidul "salvator" al dânsului. Așa-i?

      Vaca banditului soros are 41 de ani mai putin. Hai, in genunchi.

      n-ati inteles ca pentru dezaxatii din usr , nu se pune ce-i la ei , doar pentru altii e valabil !

      Lasa ca va da barna ,citu,iohanis familie traditionala,daca ar fi fost cu un tinerel ...

    Și, pentru că trebuia să existe un vinovat pentru scumpiri, salarii, pensii și alocații plafonate, șobolani, apă caldă lipsă, crima de la Arad, fuga traficantului de țigări, urșii ucigași, scandalul Cîțu-Orban, elicopterul parcat în rond la ch arles de Gaulle, târfeliști au gasit vinovatul - Liviu Dragnea.

    1. ...

      ...

      A venit ordinul de unitate, toate gunoaiele tefeliste/belemiste s-au activat.

      ...

      Inteleg ca te tavalesti de oftica. Aia care primesc ordine primesc ceva bani si scuipati. Daca nu ai primit ordinul inseamna ca esti trepanat care latra dupa cum a fost dresat.

      ...

      ...

      Terfelistle,Dragnea chiar a facut bine pentru tara pe cand nemernicii tai de la usr pnl au ingropat Romania,ne duc in dictatura

    gata...cretinii au acum materie prima ! a iesit de la bulau "coruptul" neamului! so pe el!

    PSD sta mai bine în sondaje decât PNL

    care parca se străduieste sa distrugă tot. Oricum n-au făcut nimic! Era normal sa-l elibereze, dacă se întoarce roata? Și sigur se va întoarce. 

    Faceți comparație între România de pe timpul lu Dragnea și Romania actuala a lu Barna și Clotilde.

    1. Aceeasi gioarsa, doar ca Clotilde e alfabetizata.

    Vedeti ce inseamna perseverenta?Omul a insistat,a tot insistat si a reusit pana la urma, insa am inteles ca mai are si alte dosare penale.Probabil ii mai da drumul prin curte,il mai lasa 5 minute,iar il prinde ,iar il........

    Sa spuna cu subiect si predicat , cine sint cu adevarat , babele sfatoase si vorbarete care conduc acum psd , ciolacu , tudose , dancu si grindeanu ( chiar daca lumea stie ) . ce rol au avut si au serviciile secrete pentru actuala stare de degradare in care se afla Romania .

    1. PAI CE , A RECUNOSCUT VREODATA VREUN BANDIT , IN TARA ASTA , CA A FOST S-AU CA E VINOVAT ??? NICI POMENEALA !!! VINOVAT E CERUL !!! VINOVAT E PAMANTUL !!! VINOVAT E DUMNEZEU , CA L-A CREAT !!! VINOVATA E MOARTEA , CA NU L-A LUAT !!! VINOVAT E AERUL PE CARE-L RESPIRA !!! VINOVATA E APA PE CARE O BEA !!! NU EL !!! EL , E NEVINOVAT !!!!!!!!! CE DACA A ANGAJAT SI EL , MITITELUL , 2 FUFE CA SA-I REZOLVE TREBURI PERSONALE , SI NU LE-A PLATIT DIN BANII LUI , CI DIN BANII STATULUI ??? CA DIN PENSIA LUI DE MILITIAN SI SEF DE POST , PE CARE O ARE , NU PUTEA , SARACUL !!! CA N-AVEA DE UNDE !!! UN OM SARAC , TREBUIA INTELES !!! DA-L DRACULUI DE STAT , CA ARE DE UNDE !!! CA BANII STATULUI , SANT AI TUTUROR , DECI SI AI LUI !!! ASA SE PUNE PROBLEMA !!! ATATA SCANDAL , PENTRU CATIVA LEI !!! DECI , AJUNGEM LA CONCLUZIA CA , SARACUL COMUNIST , E ''''''' NEVINOVAT '''''''' !!!

      HUOOO BAI NEBUNULE , AI FACUT ATATEA SPUME , SI PINA LA URME PENTRU CE ? PENTRU BANII AIA CATU SI GASCA LUI DE HOTI NICI NU SE UITA !

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb