Loteria a încheiat un contract pe 15 ani cu Novomatic pentru "păcănele"

F.A.
Companii / 25 octombrie 2013

Loteria Română şi grupul de companii Novomatic au semnat, astăzi, un parteneriat pe 15 ani în domeniul videoloteriei, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Astfel, Loteria Română a selectat compania Novomatic pentru furnizarea unui număr de 10.000 de terminale de videoloterie, inclusiv sistemul de videoloterie aferent, care cuprinde un sistem de Jackpot, servicii de mentenanţă, piese de schimb, logistică, arată comunicatul.

Adrian Manolache, directorul General al Loteriei Române a declarat: "Contractul încheiat cu Novomatic este o oportunitate unică de a aduce, începand din acest moment, o perspectivă nouă şi corectă, pe termen lung, asupra activităţii noastre de videoleterie. Loteria Română nu va mai fi nevoită să facă investiţii suplimentare pentru acest parteneriat. Cooperăm cu un partener internaţional cu o experienţă vastă în domeniu. În plus, Loteria Română va avea posibilitatea, conform prevederilor contractuale, să verifice cu precădere, în orice moment, în baza unui audit, sistemul de videoloterie şi algoritmul de determinare a câstigurilor, într-o manieră transparentă şi riguroasă. Acest lucru ne asigura o funcţionare optimă a terminalelor de videoloterie din punct de vedere economic. Apreciem, în mod real, posibilitatea de a colabora cu Novomatic", potrivit comunicatului citat.

La rândul său, Ryszard Presch, COO al Novomatic AG şi CEO al Austrian Gaming Industries GmbH a adăugat:" Acest contract pe termen lung este o recunoaştere a competenţei noastre în domeniu şi scoate, înca o dată în evidentă, rolul nostru de lider pe piaţa internaţională de videoloterie. Aş dori să mulţumim partenerului nostru, Loteria Română, pentru încrederea acordată şi aşteptăm cu interes să colaborăm. Sunt încrezător ca va fi o colaborare de succes pentru ambele parţi".

Contractul semnat prevede ca veniturile nete să fie împarţite echitabil între cei doi parteneri, în cota de 50% - 50%. De asemenea, contractul stipuleaza ca sistemul de videoloterie să fie implementat în limitele unui grafic de timp bine delimitat, iar instalarea aparatelor de videoloterie să se desfăşoare în conformitate cu planul de executie, se mai arată în sursa citată.

Acest sistem va fi asigurat în baza unei garanţii bancare în valoare de 20 milioane de euro.

În baza acestui contract, Loteriei Române i se garantează un venit proporţional, de minimum 75 milioane de euro, informează acelaşi comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb