Lucrările de construire ale Complexului Educaţional din Greenfield sunt în grafic

Comunicate de presă / 19 iunie

Lucrările de construire ale Complexului Educaţional din Greenfield sunt în grafic

Veşti bune pentru locuitorii din Cartierul Greenfield: lucrările de construire ale Complexului Educaţional complet din acest cartier sunt în grafic. Echipele firmei contractante au pregătit infrastructura, au turnat stratul de beton de egalizare pentru şcoală, sala de sport şi grădiniţă.

"Noi continuăm lucrurile bune pentru comunitate. Aceste lucrări sunt rezultatul investiţiilor record pe care le-am realizat în Educaţie. Numai în acest an am alocat peste 20% din buget pentru modernizarea învăţământului", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Reamintim faptul că administraţia locală a Sectorului 1 construieşte în cartierul Greenfield o şcoală, o grădiniţă, o sală de sport, o bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spaţii verzi, spaţii de joacă, precum şi locuri de parcare.

Suprafaţa construită desfăşurată totală a viitorului centru educaţional va fi de 7.558 mp din care suprafaţa utilă totală va fi de 6.756,31 mp.

Clădirea grădiniţei va avea un regim de înălţime de P+1, o suprafaţă construită desfăşurată de 2.548,47 mp, din care o suprafaţă utilă totală de 2.297,24 mp. Viitoarea grădiniţă a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr total de 150 de preşcolari.

Şcoala va avea un regim de înălţime de P+2E+Eth, o suprafaţă construită desfăşurată de 5.009,53mp, din care o suprafaţă utilă de 4.459,07 mp. Aceasta va avea două corpuri. Corpul 1 va fi destinat activităţilor curente de învăţământ: săli de clasă, laboratoare şi spaţii administrative, iar în Corpul 2 vor funcţiona o sală de sport, o bibliotecă şi ateliere de arte/muzică. Viitoarea şcoală va avea 13 săli de clasă, unde îşi vor desfăşura cursurile 390 de elevi, precum şi 10 cabinete şi laboratoare.

Statistică ISMB: avem cele mai multe grădiniţe şi şcoli din Capitală, deschise în perioada verii

Rezultatele investiţiilor masive în Educaţie realizate de Primăria Sectorului 1 în ultimii ani se văd şi în statisticile oficiale de la nivelul Capitalei. Potrivit datelor Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, pe perioada vacanţei şcolare, în Sectorul 1 sunt deschise cele mai multe grădiniţe şi şcoli din Capitală. Avem două programe educaţionale iniţiate şi finanţate de către Primăria Sectorului 1: "Grădiniţa de Vacanţă" şi "Şcoala de Vară".

În cadrul acestora, peste 4.000 de copii care învaţă în unităţile de învăţământ din Sectorul 1 vor putea merge în acest an la grădiniţă şi la şcoală şi în perioada vacanţei de vară. Astfel, în perioada 1 iulie- 31 august 2024, în fiecare zi lucrătoare, între orele 08:00-17:00, copiii vor fi supravegheaţi de cadre didactice specializate, vor avea mese calde/gustări şi vor participa la activităţi educativ - recreative specifice vârstei lor

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb