LUDOVIC ORBAN, PREZENT LA MARATONUL VACCINĂRII: ''Vaccinaţi-vă cu încredere !''

G.U.
Politică / 30 mai 2021

''Vaccinaţi-vă cu încredere !''

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PNL, Ludovic Orban, le-a transmis românilor să se vacineze anti-COVID cu încredere, el fiind prezent astăzi la Maratonul vaccinării de la Bucureşti, transmite Agerpres.

"Îi felicit pentru efortul remarcabil pe care-l fac cu acest maraton al vaccinării. Înţeleg că sunt implicaţi 1.400, peste 1.400 de cadre medicale, care o fac în regim de voluntariat. Practic, acum trei săptămâni s-a reuşit vaccinarea a peste 25.000 de cetăţeni şi obiectivul este, pentru aceste zile de vaccinare, să se atingă cifra de 25.000 de mii de cetăţeni cu vaccin Pfizer şi Johnson&Johnson. Îi felicit şi le mulţumesc pentru implicarea remarcabilă în susţinerea campaniei de vaccinare. Şi transmit, normal, mesajul: vaccinaţi-vă cu încredere !", a declarat Ludovic Orban, duminică, prezent la centrul de vaccinare de la Sala Palatului, în cadrul Maratonului Vaccinării din Bucureşti.

Întrebat dacă ar fi necesară o nouă strategie, având în vedere faptul că de săptămâna viitoare va debuta şi vaccinarea copiilor cu vârste între 12 şi 15 ani, liderul PNL a răspuns că strategia de vaccinare a fost adaptată şi până acum în funcţie de realitatea din teren. "Bun, strategia de vaccinare a trebuit permanent adaptată, ăsta e adevărul, urmărind modul în care se derulează campania de vaccinare în diferite zone, pe diferite categorii de vârstă, a trebuit permanent adaptată la realitatea din teren", a spus el.

De asemenea, Ludovic Orban a subliniat că şi premierul Florin Cîţu şi el susţin campania de vaccinare sub sloganul: "Împreună învingem pandemia ".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Sica taticule, otrava asta n-o poti baga in tine, in ritmul in care inghiti tu vodka! Caci, dupa aceea inghiti galusca! Eu zic sa-ti faci tu 10 astfel de vaccinuri, dupa care sa dai pe gat 10 sticle de vodka, iar apoi sa te culci! Iti garantez ca dupa aceea, nici nu te mai scoli! Oricum, n-ar fi nici o paguba!

    S-a ratat tinta de 25 000?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb