MAE: Test PCR obligatoriu pentru persoanele care ajung în Grecia

S.B.
Miscellanea / 10 noiembrie 2020

Test PCR obligatoriu pentru persoanele care ajung în Grecia

Miniterul Afacerilor Externe anunţă că au fost instituite noi măsuri pentru intrarea în Grecia, de azi fiind obligatorie completarea formularului PLF (Passenger Locator Form) cu 24 de ore înainte de călătorie, indiferent de ţara de unde soseşte o persoană, informează news.ro.

Începând de miercuri, toate persoanele care ajung în Grecia, indiferent de ţara din care vin şi de mijlocul de transport folosit, trebuie să prezinte un test PCR făcut cu cel mult 72 de ore înainte, cu rezultat negativ pentru COVID-19.

"Ministerul Afacerilor Externe precizează că autorităţile elene au anunţat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Republicii Elene în contextul pandemiei de COVID-19. Astfel, începând cu data de 10 noiembrie 2020, toate persoanele care intră în Republica Elenă au obligaţia de a completa formularul PLF (Passenger Locator Form) cu cel puţin 24 de ore înaintea începerii călătoriei, indiferent de ţara din care sosesc", a transmis, marţi, MAE.

De asemenea, începând din 11 noiembrie 2020, toate persoanele care intră în Republica Elenă, indiferent de ţara din care sosesc sau de mijlocul de transport folosit, sunt obligate să prezinte un test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru COVID-19, care să fi fost prelevat cu maximum 72 de ore anterior intrării pe teritoriul Greciei.

"Totodată, începând cu data de 10 noiembrie, obligaţia de a completa formularul PLF (Passenger Locator Form) se aplică şi tuturor persoanelor care părăsesc teritoriul Republicii Elene, indiferent de destinaţie. Sunt exceptaţi de la această obligaţie turiştii care părăsesc Grecia, ca urmare a finalizării sejurului", a arătat MAE, potrivit news.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb