Magazinul de jucării Noriel din Plaza România s-a redeschis

Elena Deacu
Companii / 6 august 2015

Magazinul de jucării Noriel din Plaza România s-a redeschis

La începutul lunii august, Noriel a redeschis magazinul de jucării din Plaza România, după ce a trecut printr-un proces de reconfigurare şi extindere, suprafaţa sa ajungând acum la 260,02 de metri pătraţi.

Totodată, brandul a reconfigurat şi optimizat amenajarea spaţiului comercial, în care îşi aşteaptă clienţii cu jucăriile lor favorite şi reduceri de vară.

"Noul spaţiu dedicat copilăriei, redeschis de Noriel în Plaza România, se adresează copiilor şi părinţilor, şi îi aşteaptă cu mii de jocuri şi jucării fascinante, de la papuşi şi accesorii, figurine de acţiune cu cele mai atractive personaje de desene animate şi din poveşti, jocuri educative sau de construcţie până la produse pentru şcoală, precum şi jucării şi accesorii pentru bebeluşi", declară reprezentanţii Plaza România.

"Ultimul an a adus pentru Noriel foarte multe premiere: am deschis primul magazin concept one-stop-shop, sub denumirea MegaStore, unde părinţii pot găsi toate tipurile de produse de care ar putea avea nevoie, am intrat pe segmentul de fashion pentru bebeluşi şi avem şi opţiunea de rezervare online al produsului pe care vrei să îl ridici din magazin. O reconfigurare a magazinului a devenit necesară, dat fiind că Plaza România este un punct important pentru clienţii noştri", a declarat Corina Lazăr, Marketing Manager Noriel.

Grupul Noriel, fondat în anul 1993, include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării din Prahova), Noriel Maxim (editură de reviste şi materiale educaţionale pentru copii), Intertoy Zone (divizia de jucării retail). Anul trecut, compania a avut afaceri de 25 milioane de euro, 2014 fiind cel mai bun an de la deschiderea din 2009. În 2015, Noriel ia în calcul şi expansiunea în ţările vecine, Ungaria, Bulgaria şi Republica Moldova.

Noriel este prezent cu 44 de magazine de jucării în oraşe precum Arad, Bacău, Brăila, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Timişoara, dar şi cu un magazin online, www.noriel.ro. Noriel oferă o gamă foarte largă de articole de înaltă calitate pentru copii de toate vârstele şi pentru orice tip de buget.

Reconfigurarea şi redeschiderea magazinului Noriel fac parte din strategia de modernizare a Plaza România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb