MAIA SANDU: "Deşi pomul din acest an va avea mai puţine luminiţe, noi vom fi şi vom rămâne, cu siguranţă, de partea luminii"

G.D.
Internaţional / 25 decembrie 2022

"Deşi pomul din acest an va avea mai puţine luminiţe, noi vom fi şi vom rămâne, cu siguranţă, de partea luminii"

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a felicitat pe toţi cei care, după un an greu, sărbătoresc Crăciunul în această zi. , "Deşi pomul din acest an va avea mai puţine luminiţe, noi vom fi şi vom rămâne, cu siguranţă, de partea luminii", a precizat Maia Sandu, transmite News.ro.

"Craciunul e despre naştere şi celebrare, despre viaţă şi speranţă, despre generozitate şi smerenie. Despre suflet deschis spre bucuriile cerurilor, dar şi spre bucuriile celor apropiaţi. E despre legătura noastră puternică cu cei plecaţi şi cu cei care vin. Nu e sărbătoare mai aşteptată de către cei mici, dar şi de către cei mari, de către cei numeroşi, dar şi de către cei singuri. Fiecare dintre noi, în aceste zile, are nevoie de o mică minune. Fiecare dintre noi, în aceste zile, poate face o mică minune pentru celălalt", a spus Maia Sandu.

Ea a subliniat că, deşi pomul din acest an va avea mai puţine luminiţe, cetăţenii Republicii Moldova vor fi şi vor rămâne, cu siguranţă, "de partea luminii".

"De partea luminoasă a lumii. Nu opulenţa, nu răsfăţul, nu risipa marchează spiritul acestei sărbători, ci grija. Grija naturală faţă de ceea ce avem, de aproapele nostru, de curăţenia obrazului, de frumuseţea lumii pe care o lăsăm după noi", a subliniat liderul de la Chişinău.

Totodată, ea a menţionat că, atunci când se vorbeşte despre spiritul creştin, se are în vedere exact ceea ce au făcut oamenii din Republica Moldova pentru refugiaţii din ţara vecină.

"Aţi deschis, fără să aşteptaţi recompensă şi mărire, uşile caselor voastre şi aţi împărţit bucata de pâine cu vecinii noştri ucraineni, aflaţi în mare cumpănă. Aţi fost şi sunteţi demni, inimoşi şi săritori la nevoie. Sunt mândră şi recunoscătoare vouă. O lume întreagă a văzut cât sunteţi de mărinimoşi. Vă doresc sărbători frumoase, alături de cei dragi! Pace în suflet, pace în case, pace pe pământ! Crăciun fericit!", a conchis Maia Sandu.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. maia este pentru noi

    zelenschi 2! 

    1. Și e foarte bine că e așa!

      . Un mesaj pt toti votantii AUR : anul 2023 sa va aduca desfiintare partidului . De la un patriot USR -ist

      Nu poți fi patriot în timp ce lustruiești bocancii străinilor.

      eu n-am treaba cu haur,am trait o revolutie,adica o lovitura de stat numita revolutie,aveam 22 de ani,am inteles la un an ca ilici a facut diversiunea impreuna cu apropiatii ,iar armata a tras in oameni,prosteste,omorandoameni nevinovati!(teroristii sunt la balcon!trageau cu tauri,pm in acea directie,iar de gloantele ratacite au murit oameni nevinovati in Targoviste)

      la Bucuresti,cu pipturile voastre sa aparam televiziunea!!criminalii! 

      am inteles de mult ce se intampla cu occidentul binevoitor,care ne-a ras industria si ne-a facut supermarketuri,mai supravietuim cu cele 6-7 miliarde trimise de muncitorii de afara,multi califificati pe care vestul i-a luat fara sa plateasca un leu pt scolarizare,practica si experienta lor,asa cum face acum cu ucrainienii! 

      daca esti patriot ca sefii partidului,acunde-te!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb