Mănăstireanu: "Reorganizarea ANSVSA nu presupune nicio reducere de personal"

F.A.
Companii / 8 noiembrie 2013

Reorganizarea Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare (ANSVSA) nu presupune nicio reducere de personal ci dimpotrivă angajări în sistem, a declarat, ieri, la Piatra Neamţ, preşedintele Autorităţii, Vladimir Mănăstireanu.

"Suntem singura autoritate care nu a dat niciun om afară pe ordonanţa de urgenţă 77. Am reuşit să păstrăm structura şi toţi oamenii, şi avem chiar posturi pe care, după reorganizare, le vom scoate la concurs. În medie este vorba de 3-4 posturi pe fiecare direcţie judeţeană", a declarat Vladimir Mănăstireanu, conform Agerpres.

Preşedintele ANSVSA a adăugat că din cele 5.000 de posturi ale instituţiei au fost reduse doar 246, care erau nebugetate încă din anul 2010.

Pe de altă parte, Vladimir Mănăstireanu a menţionat că instituţia pe care o conduce a fost reconstruită pe două principii, respectiv cel de reglementare pe zona animală şi siguranţă alimentară, şi cel al inspecţiei şi controlului.

"Ca preşedinte al instituţiei am două deziderate, respectiv păstrarea demnităţii României şi deschiderea spre export. Exportul este o oportunitate de dezvoltare chiar şi pe perioadă de criză. Pot veni încasări de câteva miliarde de euro anual", a declarat Vladimir Mănăstireanu.

Preşedintele ANSVSA a fost prezent la Piatra Neamţ pentru a dezbate împreună cu directorii direcţiilor sanitar-veterinare strategia viitoare a agenţiei, modificările organizatorice şi funcţionale, în vederea eficientizării activităţii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. D-le Manastireanu, proiectul de ordin privind reorganizarea este de reanalizat. Sunt compartimente cu activitati diferite , unde este o amestecatura de atributii. Exemolu-Juridic si Resurse Umane,

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb