MARCEL CIOLACU: "Am avut o discuţie cu Florin Cîţu, ne vedem mâine"

G.B
Politică / 3 noiembrie 2021

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că a discutat cu preşedintele PNL Florin Cîţu şi au stabilit să se întâlnească mâine. Liderul PSD a mai declarat, la sediul partidului, că la Cotroceni se va merge cu o propunere de premier, potrivit Digi24.

"Am avut o discuţie cu domnul Florin Cîţu că mâine ne vom vedea. Azi dimineaţă am anunţat că PSD va merge la consultări cu o propunere de prim-ministru. E o discuţie şi un mandat pe care o să îl primesc eu de la partid. (n.red. Dacă propunerea de premier va fi Marcel Ciolacu) Nu s-a discutat încă.", a declarat liderul PSD.

PSD a a stabilit o serie de măsuri urgente pentru viitorul Guvern printre care asigurarea medicamentelor antivirale în farmaciile cu circuit deschis, plafonarea preţurilor la energie, gaze, lemne de foc la valoarea medie a primelor 6 luni ale anului 2021 sau extinderea testări anti-COVID.

Astăzi, delegaţiile PNL şi USR au avut o primă discuţie despre refacerea coaliţiei. "Sunt şanse mari", a declarat Florin Cîţu la finalul discuţiilor, precizând că nu s-a discutat despre numele premierului. Acelaşi lucru l-a spus şi Dacian Cioloş. Liderul USR le-a declarat jurnaliştilor prezenţi la Parlament că "nu am discutat nume de premier, am discutat principii şi am stabilit ca premierul să fie de la PNL".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Intrebare: Ce faci atunci cand doresti sa il prabusesti electoral pe cel mai mare partid din Romania, care a crescut mult in ultima vreme, nu datorita valorii si combativitatii membrilor sai, ci datorita guvernarii catastrofal-criminale a PNLeprelor? Extrem de simplu!! Ii ordoni Bulibasei Ciolacu sa negocieze in genunchi cu PNLeprele, ca sa bage PSD-ul la Guvernare, pe post de carpa sau pres de sters!

    1. CIOLACULE. Nu baga cel mai mare Partid din Romania in "PLANETA MAIMUTELOR" care a Guvernat TARA si inca o mai Guverneaza.Daca doresti sa COMPROMITI PSD,fa aducerea PSD in "CLUBUL",UCIGASILOR care au UCIS cateva SUTE de MII de Romani prin INCOMPETENTA lor.Cei care sunt azi la PUTERE,trebuie CERCETATI ,JUDECATI si BAGATI la PUSCARIE pentru GENOCID impotriva Romanilor.PSD,trebuie sa ramana in OPOZITIEsi sa le arate Romanilor ca cei care conduc azi TARA,sunt niste STRAINI care au TRADAT Romanii si iau adus la stadiul de COBAI ai lumii. ATIurile Romanesti,seamana cu CAMERELE de GAZARE NAZISTE. Cine intra acolo scapa numai daca dumnezeu ii ajuta.MENEGERII Spitalelor,numiti Politic,nu au facut nimic pentru a ajuta romanii bolnavi.Acum,cand mor zilnic intre 4-600 de romani,se plang ca nu au medicamente. Pai nu am vazut nici un MENEGER de Spital; sa le spuna romanilor ca vine valul 4 iar spitalele pe care le conduc nu au nici un medicament. Ba mai mult pe cei cu boli cronice,nu iau mai primit in spitale trimitindu-i sa moara acasa.Guvernantii se plang ca romanii nu vor sa se vaccineze,insa ei,nu au facut in timpul acestei MOLIME decat sa FURE si sa se IMBOGATEASCA. Cum sa se vaccineze Romanii din mediul rural cand mare lor majoritate sunt batrani,bolnavi si lipsiti de resurse financiare. Daca Romania erea un Stat de Drept,se trecea la vaccinarea in MASA a romanilor ducand vaccinul la sate prin caravane si vaccinarea sa fi fost facuta cu ajutorul Primarilor,Preotilor,Profesori lor si Invatatorilor de la sate iar dupa ce armata a preluat CONDUCEREA INSTITUTIEI care sa se ocupe cu VACCINAREA ,chiar si cu masuri COERCITIVE dupa modelul PORTUGALIEI.La noi,COALITIA TOXICA care a condus Tara,s-a DIVIZAT in functie de INTERESELE Partidelor si a GRUPURILOR de INTERESE care sau format in interiorul lor si nu le-a pasat de Romani ci de propiile interese.Asa ca CIOLACULE,lasa PSD in OPOZITIE si chiar daca ar fi sa faceti acest lucru pana la urmatoarele alegeri,aratatile romanilor cine sunt GROPARII lor,iar PSD,v-a obtine peste 60% din voturi,putand trece la RECONSTRUCTIA TARII,asa cum a facuto de fiecare data dupa DEZASTRUL lasat in urma lor de GUVERNARILE de DRIAPTA.!

    Dati-va intalnire la Vama Veche...ca colo nu e COVID, si economia dudie:-)

    Guv de uniune nationala, oameni cu rezult practice, nu teoreticieni experimentatori, cum e moda. Nu imping in fata a unui partid pt a-l distruge. Premier indep, bun org si mediator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb