MARCEL CIOLACU: "Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea"

S.B.
Politică / 15 iulie 2021

"Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea"

Marcel Ciolacu i-a urat multă sănătate lui Liviu Dragnea şi a precizat că nu va comenta declaraţiile acestuia referitoare la faptul că PSD este un partid condus de laşi, informează news.ro.

"Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene", a mai spus Ciolacu.

"Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea şi cu siguranţă acum are nevoie de linişte. Nu voi comenta declaraţiile domniei sale. Este o persoană privată şi are tot dreptul să îşi exprime opinii personale. Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene", a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi.

De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său.

Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa.

Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Urarea asta a Bulibasei e un fel de "sarutul lui Iuda"!

    1. CIOLACULE. Gata. Facetiva BAGAJELE si lasati locul PATRIOTULUI care a fost singurul DETINUT POLITIC,dupa 89. Poate va angajeaza seful vostru IOHANNIS pe la SPALAT VASE unde o sa va intalniti cu CATU.!

      Corect!

    S-a activat pupincuristul no.1. :)

    Ciolacule fostul vostru sef te-a insultat mai rau ca Iohannis si tu ii urezi sanatate? Unde iti e demnitatea socialista?

    bai jigodel,

    cine drku iti baga in cap aceste prostii imense:Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. 

    sa intelegem ca ai fost abuzat sexual , sau cum,? 

    in cazul acesta intra in miscarea LGBT si esti rezolvat - vei deveni liderul lor in romanica 

    daca cineva te-a invatat se zici ca ai fost detinut politic te indeamna sa mananci rahat pt ca pe sentinta ta scrie cu totul altceva - si ca veni vb vezi ca mai ai de mers pe la tribunal - inca un pic 

    sfetnicii tai pe care i-ai indopat cu furaciuni si care te-au asteptat acasa mai au ce linge la popneata ta! 

    ai devastat un judet intreg, o tara si tu vrei razbunare? 

    iti arat roamnul razbunare de nu o vei putea duce!

    refugiaza-te in bratele lui iubi si poate puneti de un fratior pentru baietelu tau care a suferit groaznic cat te-ai bronzat in dungi! 

    lasi e putin spus , sinteti niste babe care nu stiti decat sa clevetiti pe la tv si atat , si tu si tudose cu dancu si alti securisti lipsiti de coloana .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb