MARCEL CIOLACU: "Oficialii europeni susţin demersurile PSD în ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă"

A.B.
Politică / 24 februarie 2021

"Oficialii europeni susţin demersurile PSD în ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă"

Oficialii europeni susţin demersurile PSD în ceea ce priveşte implicarea în elaborarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă a autorităţilor locale, a declarat, astăzi, preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu, transmite Agerpres.

"Este încurajator că oficialii europeni susţin demersurile PSD în ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Astăzi (miercuri - n.r.), în discuţia purtată cu domnul David Sassoli, preşedintele Parlamentului European, acesta a subliniat că este esenţial ca autorităţile locale şi principalii actori sociali să fie implicaţi în procesul de elaborare a PNRR. Sper că acesta este un semnal extrem de clar pentru Guvern. În procesul de evaluare a planurilor naţionale, Parlamentul European va ţine cont astfel de criterii relevante", a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că a avut, de asemenea, o discuţie şi cu Iratxe Garcia Perez, liderul grupului S&D din Parlamentul European, care "a reafirmat că acest plan trebuie să fie elaborat în strânsă legătură cu actorii locali şi discutat în Parlamentul naţional".

"Concluzia zilei: Guvernul Cîţu trebuie să lase aroganţa şi să se apuce serios de treabă, în conformitate cu uzanţele şi normele europene. Asta, dacă vrem ca România să nu piardă 30 de miliarde de euro", a susţinut Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sub sintagma de "oficiali europeni" se poate ascunde absolut orice, tovarase Ciolacu. Mai bine ne-ati delecta cu chestiuni concrete despre cum isi corecteaza comportamentul abuziv PSD-ul, cel pe care toti oficialii europeni l-au condamnat pand cand Viorica a fost data afara prin votul Parlamentului si nu al CEX-ului Ciumei Rosii.

    Deci, ce se aude in aceasta privinta? 

    Ce se aude cu eforturile PSD de a combate spalarea banilor pe care le-ati ignorat pana cand Plumb a fost prinsa cu mata-n sac? 

    Unde va sunt corectiile la legile justitiei si unde va sunt indreptarile tuturor aberatiilor care le-ati comis de cand a ajuns Ponta premier?! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb