Mass-media: "Robert Negoiţă a depus la Parchetul General plângere împotriva lui Nicuşor Dan"

T.B.
Politică / 22 martie

Mass-media: "Robert Negoiţă a depus la Parchetul General plângere împotriva lui Nicuşor Dan"

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a mers, vineri, la Parchetul General pentru a depune o plângere penală împotriva primarului Capitalei, Nicuşor Dan, pe care îl acuză de abuz în serviciu, potrivit agerpres.

Conform sursei, ''Astăzi (vineri - n.r.), şi o spun cu regret, nimeni nu are nevoie de scandal. Eu nu-mi doresc aşa ceva, eu îmi doresc colaborare. Astăzi, când discutăm, sunt deschis la orice discuţie, la orice colaborare în ideea de a rezolva impasul în care ne aflăm. Am aici o plângere penală împotriva primarului general şi împotriva persoanei fizice care se numeşte Nicuşor Dan, de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu. De ce? Pentru că avem proiecte ale Primăriei Sector 3 transmise de ani de zile către Primăria Generală, proiecte care n-au fost promovate niciodată", a declarat Robert Negoiţă, la intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit edilului, legea prevede că, în momentul în care ai un proiect, primăria e obligată ca, în termen de 30 de zile, să dea aviz pentru a intra în Consiliul General, notează sursa citată.

Potrivit agerpres, "Avizul poate fi favorabil sau negativ, dar el trebuie să existe. Mai mult decât atât - avem un document semnat de primarul general care interzice colegilor din primărie, departamentelor, direcţiilor să elaboreze acel document, ceea ce înseamnă că dacă nu emit acel document este abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de grave. Faptul că interzice colegilor să elaboreze acel document înseamnă instigare la abuz în serviciu, adică instigare la comiterea de infracţiuni", a explicat Robert Negoiţă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ...

    Negoita e primarul care toarnă criblura la radacina copacilor plantați în sector 3, strica trotuarele pt a monta pavele, a betonat orice petec de iarba dintre blocuri pe motiv ca nu sunt parcări, astfel ca acum avem vara 45 la umbra, semnează recepții lucrări locuințe doar la doar la cei ce sar la cap, face balet public pe tema parcului IOR, etc etc. Un evazionist cu 200 milioane datorii la FISC lăsat în pace de regimul PSDNL...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb