Mazda anunţă creşterea capacităţii de producţie pentru transmisiile SKYACTIV la uzina din Japonia

F.A.
Internaţional / 3 iulie 2013

Mazda Motor Corporation a anunţat că are în plan creşterea capacităţii de producţie pentru transmisiile SKYACTIV, atât automate, cât şi manuale, în cadrul uzinei Hofu, din Japonia.

Conform unui comunicat remis redacţiei, capacitatea de producţie, aflată momentan la 750.000 de unităţi pe an, va creşte la 1.140.000 de unităţi în iulie 2014 ca răspuns la vânzările în creştere ale modelelor SKYACTIV.

Iniţiativa presupune adăugarea de noi utilaje şi linii de asamblare într-o locaţie de producţie situată în districtul Nakanoseki. Pregătirile vor începe mai târziu luna aceasta prin instalarea echipamentelor de producţie necesare. Mazda îşi propune să înceapă operaţiunile în iulie 2014.

Ieri a avut loc şi o ceremonie de semnare a înţelegerii pentru creşterea capacităţii de producţie la Primăria Hofu. Printre participanţi s-a numărat Nariaki Uchida, Director Executiv şi Manager General la uzina Mazda de la Hofu, Masato Matsuura, primarul oraşului Hofu şi Susumu Kimura din partea Departamentului de Comerţ şi Industrie al Prefecturii Yamaguchi.

Nariaki Uchida a declarat: "Operaţiunile au început în districtul Nakanoseki în decembrie 1981, iar acum această locaţie reprezintă principala fabrică de transmisii Mazda. Aici fabricăm cutii de viteze SKYACTIV pentru Mazda CX-5, care a fost aleasă Maşina Anului în Japonia anul trecut, şi pentru modelul nostru de referinţă Mazda6. În continuare Mazda şi-a luat angajamentul de a livra vehicule care integrează tehnologia SKYACTIV către cât mai mulţi clienţi şi de a contribui la dezvoltarea prefecturii Yamaguchi şi a oraşului Hofu."

Mazda îşi consolidează structura de producţie pentru a-şi atinge scopul de a obţine vânzări globale de 1,7 milioane de vehicule anual până în anul fiscal 2015-2016. 80% dintre aceste vehicule vor integra tehnologia SKYACTIV. Mazda mai are în plan construcţia unei noi fabrici de transmisii în Thailanda, care va avea o capacitate anuală de 400.000 de unităţi. Este estimat ca operaţiunile la noua fabrică să înceapă în prima jumătate a anului fiscal 2015-2016, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb