McDonald's deschide restaurantul cu numărul 93 în România

S.B.
Companii / 18 august 2022

McDonald's deschide restaurantul cu numărul 93 în România

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald's din România, îşi extinde reţeaua şi deschide restaurantul cu numărul 93 în Arad.

Noul restaurant se află pe Calea Aurel Vlaicu nr. 14, în incinta viitorului parc comercial AFI Arad, dezvoltat de AFI Europe Romania. Acesta va fi primul restaurant McDonald's de tip Drive-Thru din Arad, în oraş existând deja un restaurant de tip in-store.

Restaurantul integrează cele mai noi tehnologii - sistemul digital care revoluţionează restaurantele McDonald's, atât în zona de pregătire a produselor, cât şi a experienţei clienţilor. Printre facilităţi se numără menuboardul digital exterior disponibil la linia de Drive, pentru o prezentare interactivă a produselor, precum şi şase kiosk-uri digitale, prin intermediul cărora clienţii pot comanda produsele pe care le doresc rapid, efectuând plata cu cardul bancar. Totodată, kioskurile dispun de o funcţie care le permite clienţilor să scaneze aplicaţia de mobil McDonald's şi codul QR din secţiunea MyM Rewards, pentru a aduna puncte de loialitate. Punctele pot fi folosite ulterior pentru a beneficia de oferte şi alte surprize.

"Ne bucurăm să facem un nou pas spre atingerea obiectivelor de expansiune şi dezvoltare pe plan naţional, odată cu deschiderea restaurantului cu numărul 93 din cadrul reţelei McDonald's România, la Arad. Vorbim despre o investiţie care susţine comunitatea locală prin crearea a peste 60 de locuri de muncă şi care ne va permite să le oferim clienţilor produsele lor preferate atât in-store, cât şi prin sistemul Drive-Thru." a declarat Paul Drăgan, Directorul General Premier Restaurants România.

Restaurantul se întinde pe o suprafaţă de 148 de metri pătraţi, având o capacitate de 95 de locuri în interior, respectiv 60 de locuri pe terasă. Clienţii pot servi meniurile preferate în restaurant sau pe terasă, la pachet, sau se pot bucura de ele prin serviciul McDelivery. Mai mult, în restaurant există şi o zonă destinată cafenelei McCafe, unde clienţii pot opta pentru o varietate de specialităţi de cafea şi deserturi.

Ca parte a angajamentului asumat de McDonald's de a proteja mediul înconjurător, în restaurant se realizează colectarea selectivă a deşeurilor. De asemenea, restaurantul oferă acces la două staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

McDonald's rămâne dedicat strategiei sale de expansiune şi dezvoltare, atât prin deschiderea de noi restaurante, cât şi prin extinderea serviciului McDelivery şi digitalizarea restaurantelor existente.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. De cand am trecut la preparate vestice,am intrat in randul oamenilor grasi.Nu mai bine ar fi sa fie eliminate adausurile care mentin apa in corp si in scoala sa fie atentionati elevii asupra pericolelor din alimente si a mancatului seara,tarziu etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb