MECIUL COPIILOR Stabilim un record de spectatori la un meci ... fără spectatori

D.N.
Ziarul BURSA #Lifestyle / 11 octombrie 2019

Stabilim un record de spectatori la un meci ... fără spectatori

Partida dintre echipa naţională de fotbal a ţării noastre şi reprezentativa similară a Norvegiei, vitală pentru calificarea la Euro 2020, stabileşte un nou record din punct de vedere al spectatorilor care vor fi prezenţi la un meci cu porţile închise.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că peste 26.000 de copii şi însoţitori s-au înscris pentru a asista la meciul România - Norvegia.

Recordul all-time de spectatori legat de o partidă UEFA la care este permis exclusiv accesul copiilor este de 22.000 de fani şi datează de luna trecută, la jocul Partizan Belgrad - AZ Alkmaar, din Liga Europa.

La 20 septembrie, Federaţia Româ-nă de Fotbal a fost informată cu privire la decizia luată de Comisia de Disciplină a UEFA în urma rapoartelor întocmite la partidele România - Spania şi România - Malta, din preliminariile Euro-2020, disputate la 5 şi 8 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, respectiv Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Astfel, FRF a fost sancţionată cu plata a 83.000 de euro pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon. În plus, următorul joc de pe teren propriu din preliminariile Euro-2020, România - Norvegia, din 15 octombrie, programat tot pe Arena Naţională, se va dis-puta cu porţile închise.De asemenea, timp de un an, Federaţia Română de Fotbal se va afla sub atenta supraveghere a forului de la Nyon şi, în cazul în care incidentele se vor repeta, încă un meci va fi disputat cu porţile închise. Echipa noastră a mai evoluat fără spectatori în grupa de Liga Naţiunilor, anul trecut, în duelul cu Muntenegru de la Ploieşti, ca urmare a unei sancţiuni primite în preliminariile Euro-2016, şi împotriva Lituaniei, tot pe Stadionul Ilie Oană.

Meciul Insulele Feroe - România are loc pe 12 octombrie, ora 19:00 (Torsvollur, Torshavn), iar partida România - Norvegia se va disputa pe 15 octombrie, ora 21:45 (Arena Naţională, Bucureşti).

Selecţionerul Cosmin Contra a convocat pentru următoarele două meciuri următorii jucători: Portari: Ciprian Tătăruşanu (Lyon, 63/0), Florin Niţă (Sparta Praga, 2/0), Ionuţ Radu (Genoa, 0/0); Fundaşi: Romario Benzar (Lecce, 16/0), Vasile Mogoş (Cremonese, 0/0), Vlad Chiricheş (Sassuolo, 56/0), Adrian Rus (MOL Fehervar 1/0), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa 5/0), Dragoş Grigore (Ludogorets, 37/0), Alin Toşca (Gazişehir Gaziantep, 17/0), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova, 10/0)

Mijlocaşi: Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 19/1), Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 1/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Dan Nistor (Dinamo Bucureşti, 0/0), Paul Anton (Krylya Sovetov, 9/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 21/4), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 33/10), Ianis Hagi (Genk, 7/0), Alexandru Mitriţă (New York City FC, 7/0), Florinel Coman (FCSB, 0/0); Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogorets, 35/12), George Puşcaş (Reading, 10/5), Florin Andone (Galatasaray, 23/2).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb