MECMA va finanţa o microhidrocentrală pe Brăita

F. A.
Companii / 29 mai 2012

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Daniel Chiţoiu, a semnat, astăzi, contractul de finanţare nerambursabilă pentru implementarea proiectului "Amenajarea hidroenergetică de mică putere a bazinului râului Brăita, jud. Argeş", beneficiarul fiind Construct ECI Company 2000, potrivit unui comunicat de presă.

Valoarea totală a proiectului, depus în anul 2010, este de 125.840.905 lei, din care valoarea maximă eligibilă nerambursabilă, acordată din fonduri publice este de 52.566.666 lei (reprezentând max. 60% din valoarea totală eligibilă a proiectului).

Prin implementatrea acestui proiect se va construi o microhidrocentrală, pe cursul râului Brăita, cu o putere instalată de 5,129 MW, care va asigura aproximativ 260 de locuri de muncă pe perioada de execuţie şi va crea 15 noi locuri de muncă pe perioada post-implementare. De asemenea, prin implementarea proiectului se va asigura consumul de energie verde pentru aproximativ 23.000 de consumatori finali, cu un consum mediu zilnic de 3 KWh.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Grupul nostru de observatori neutri va fi cu ochii pe hidrocentrala citata si mai ales cine este executantul si beneficiarul lucrarii. Urmarind presa locala ! Puterea nu este prea marer, un pigmeu energetic. Care s-ar inlocui cu solutii regenerabile mult mai ieftine. Chestia cu asigurrea locurilor de munca este un moft. Vom aduce la cunostinta cititorilor Bursa on-line daca este vorba de un tun tras de baietii lui Vali Visoiu si Gh. Badea,baroni locali. Sub privirea unuia din fratii Nicolescu: Constantin Nicolescu,presedintele Consiliului Judetean Arges. La a treia candidatura. Sub sigla USL. Anchetat de DNA local intr-o afacere nebuloasa. Vom reveni cu noi date ,daca va fi cazul. In mod sigur.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb