Media: Boeing a încheiat un acord colectiv de muncă provizoriu cu o majorare a salariilor angajaţilor cu 25%

A.F.
Companii / 9 septembrie

Media: Boeing a încheiat un acord colectiv de muncă provizoriu cu o majorare a salariilor angajaţilor cu 25%

Boeing a declarat duminică că a ajuns la un acord provizoriu cu un sindicat care reprezintă peste 32.000 de lucrători din regiunea de nord-vest a Pacificului din SUA, care include majorarea salariilor angajaţilor cu 25% şi care ar putea ajuta la evitarea unei posibile greve paralizante din 13 septembrie, transmite Reuters.

Acordul, propus pe patru ani, care include o creştere generală a salariilor de 25% şi un angajament de a construi următorul avion comercial în zona Seattle, este o victorie timpurie pentru noul CEO al Boeing Kelly Ortberg, care a preluat conducerea grupului luna trecută.

Acordul include, de asemenea, 12 săptămâni de concediu parental plătit, securitate sporită a locului de muncă, beneficii sporite de pensionare şi alte beneficii. Ar trebui să fie aprobat joi de lucrătorii din fabricile Boeing de lângă Seattle şi Portland, reprezentaţi de Asociaţia Internaţională a Maşinilor şi Lucrătorilor din Aeronautică (IAM).

"Ca parte a contractului, echipa noastră din regiunea Puget Sound va construi următorul avion nou al Boeing. Acesta ar merge împreună cu celelalte modele ale noastre emblematice, ceea ce înseamnă securitatea locului de muncă pentru generaţiile viitoare", a declarat CEO-ul Boeing Commercial Airplanes, Stephanie Pope, într-un mesaj.

Acceptarea acordului ar asigura pacea muncii pentru Boeing într-un moment în care producătorul de avioane cheltuie bani şi încearcă să ridice producţia celui mai vândut avion, 737 MAX, la o rată ţintă de 38 de avioane pe lună până la sfârşitul anului.

De asemenea, acordul ar evita o grevă care ar fi putut face din Boeing un punct focal în alegerile prezidenţiale din 2024.

Boeing se confruntă cu o criză a calităţii şi se confruntă cu controlul autorităţilor de reglementare şi al clienţilor, după un incident din ianuarie când un panou fix de uşă al unui avion MAX al Alaska Air a explodat în timp ce avionul se afla în aer.

Deşi sindicatul a cerut o majorare de 40% a salariilor în prima lor negociere completă cu Boeing din ultimii 16 ani, a obţinut alte câştiguri semnificative, cum ar fi obţinerea de progrese semnificative în siguranţa şi calitatea sistemului de producţie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb