Media: "Comisiile de Apărare - întâlnire cu ministrul Angel Tîlvăr, la sediul MApN"

T.B.
Politică / 6 februarie

Media: "Comisiile de Apărare - întâlnire cu ministrul Angel Tîlvăr, la sediul MApN"

Membrii comisiilor de apărare din Senat şi Camera Deputaţilor vor avea o întâlnire cu ministrul Angel Tîlvăr marţi, la ora 13,30, la sediul MApN, informează agerpres.

Comisia de apărare a Senatului a decis, marţi, prin vot, ca împreună cu Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor să dea curs invitaţiei adresate pe 9 ianuarie celor două foruri parlamentare de ministrul Angel Tîlvăr, informează sursa indicată.

Preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, Nicoleta Paulic, a precizat luni că întâlnirea era programată cu o săptămână înainte. "Pentru a discuta despre provocări, despre nevoia de modificări legislative sau alte teme pe care Ministerul Apărării vrea să le aducă sau, de ce nu, teme pe care colegii mei vor să le pună pe tapet", a spus Pauliuc, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. In urma declaratiilor Sefului statului Major al Armatei Romane care cere cateva zeci de mii de militari chiar si voluntari ,postul TV,Antena 3,s-a transformat in COMISARIAT MILITAR. La aceasta ora,trei colonelese care sunt moderatoare,dezbat cu mai multi invitati lipsurile militarilor in armata ,care asa cum spune seful Statului major,Tara nu poate fi aparata de catre cine ?,intrucat colonesele nu spun si ce tara nea atacat. Ele ,intreaba de ce nu avem militari suficienti si daca pana ieri spuneau ca militarii si pensionarii militari sunt speciali si mananca banii romanilor,acum ,plang cu lacrimi de crocodil pe umerii militarilor care au salarii mici. Pentru aceasta dezbatere au invitat in studiou un ANALIST MILITAR de la USR,care da ca exemplu un caporal cu care este prieten al carui salariu este mic. Eu,am auzit formatiunea antiromaneasca usr,care prin sefii formatiunii,cereau ca militarii sa nu mai primeasca pensii speciale si sa fie aliniti la pensiile mici,ale celor care nu au contribuit la Casa de pensii. BRAVOS natiune,cu astfel de COLONESE in fruntea oastei,propun ca in Romania,femeile sa faca armata dupa modelul NORD-COREEAN.!

    1. "nea" Putler ne-a atacat printr-o Operatiune Militara Speciala "de dreapta":-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb