Medicover România investeşte 20 milioane de euro într-un nou spital

G.B
Companii / 5 iulie 2021

Medicover România investeşte 20 milioane de euro într-un nou spital

Medicover, singurul furnizor de servicii medicale private din România cu expertiză internaţională, anunţă o nouă investiţie greenfield în Bucureşti pentru dezvoltarea unui spital ultramodern. Noul spital vine în sprijinul pacienţilor cu o echipă medicală multi-disciplinară care va avea la dispoziţie echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie, conform unui comunicat remis redacţiei.

În urma unei investiţii estimate la 20 de milioane de euro, viitorul spital Medicover va dispune de un bloc operator cu opt săli de operaţie, ambulatoriu integrat, un departament de imagistică High Tech şi peste 150 de paturi. Spitalul vine în întâmpinarea pacienţilor şi a vizitatorilor cu o zonă modernă de aşteptare, care va include o cafeterie şi o parcare generoasă de 281 de locuri pentru acces facil şi rapid.

Medicover România a semnat recent un acord pe 15 ani, cu posibilitatea de prelungire, cu proprietarul clădirii, compania de dezvoltare imobiliară Multigalaxy.

"Ne-am asumat un angajament pe termen lung pentru a creşte calitatea serviciilor medicale din România prin investiţii în excelenţă şi performanţă medicală care produc un impact puternic în comunitate. Organizarea şi dotarea noului spital din România vor beneficia de expertiza internaţională a grupului Medicover, prezent în douăsprezece ţări", a declarat Fredrik Rågmark, CEO al Medicover.

"Prin această investiţie greenfield vrem să punem la dispoziţia beneficiarilor de servicii medicale, şi nu numai, un portofoliu extins de servicii medicale multi-specializate, care abordează integrat grija pentru sănătatea pacienţilor. Suntem mândri că ne consolidăm astfel prezenţa locală şi implicarea pentru a deservi cea mai dinamică regiune din România", a declarat John Stubbington, director de operaţiuni (COO) al Medicover Healthcare Services.

"Vom construi un spital pentru viitorul îngrijirii medicale", a declarat dr. Florinela Cîrstina, director general Medicover România. "Investiţia va reflecta tot ceea ce am învăţat despre asistenţa medicală în cei 26 de ani de activitate ai Medicover în România, aplicând cele mai bune practici şi dezvoltând un spital în care vom opera eficient şi utiliza cele mai noi progrese tehnologice în beneficiul pacienţilor noştri."

Proiectul vine să răspundă nevoii în creştere a comunităţii pentru servicii medicale moderne cu abordare integrată, în special în urma pandemiei de COVID-19, una dintre cele mai dificile perioade prin care a trecut societatea românească, subliniază sursa citată.

Investiţia implică transformarea şi redarea către comunitate a unei clădiri de birouri cu o suprafaţă de 15.000 metri pătraţi, amplasată pe Şoseaua Fabricii de Glucoză nr. 11, în apropiere de autostrada Bucureşti-Ploieşti precum şi de cele două clinici Medicover din zona Pipera, venind în întâmpinarea nevoilor pacienţilor. Astfel poziţionat, noul spital va deservi o populaţie extinsă situată în zona metropolitană Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. si personalul medical necesar de unde vine? ca parca e criza de medici, asistente....etc......aaaaaa, ei investesc doar in active. medici mai subtire. ii luam pe colaborare, ne laudam cu ei pe site si cand cauti sa te programezi la ei, vezi ca sunt liberi peste cateva luni. caci evident, ei presetaza cateva ore pe saptamana la privat. daca maine pui medicii sa aleaga intre stat si privat, privatii inchid businessurile a 2 a zi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb