Meditaţia Eqy şi beneficiile ei atrag tot mai mulţi adepţi

G.B
Comunicate de presă / 23 noiembrie 2021

Meditaţia Eqy şi beneficiile ei atrag tot mai mulţi adepţi

Restricţiile impuse de pandemie au întors atenţia oamenilor asupra propriei persoane. Mulţi au căutat să se dezvolte şi au acordat un interes mai mare stării de bine. Astfel, exerciţiile de meditaţie care îmbunătăţesc sănătatea s-au aflat în prim plan şi atrag tot mai mulţi adepţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Un centru internaţional de meditaţie situat în localitatea Măgura, judeţul Dâmboviţa - EqyLife, organizează tabere pentru antrenarea minţii.

"Poate cea mai veche dintre practicile de meditaţie este Eqy, o cultivare directă şi graduală a atenţiei totale sau a prezenţei conştiente. Ea se desfaşoară ȋncet, ȋncet, timp de ani de zile", spun reprezentanţii centrului.

Această tehnică are ca scop antrenarea minţii.

"Obiectivul practicii Eqy este cel de a ȋnvăţa să fim atenţi. Noi credem că facem acest lucru deja, dar aceasta este o iluzie. Ea vine din faptul că noi acordăm atȃt de puţină atenţie desfăşurării continue a propriilor noastre experienţe de viaţă, ȋncȃt am putea fi la fel de bine adormiţi", mai susţin reprezentanţii EqyLife.

Centrul internaţional de meditaţie EqyLife a creat şi un site dedicat meditaţiei senzoriale care să vină în ajutorul tuturor celor care se confruntă cu diferite probleme precum depresia sau insomnia.

Reprezentanţii centrului susţin că printre beneficiile meditaţiei Eqy se numără îmbunătăţirea memoriei, încetinirea procesului de îmbătrânire, menţinearea unei sănătăţi deosebite şi a unei vitalităţi specifice tinereţii. În plus, prin această practică poţi lua mai uşor decizii, poţi scăpa de diferite dependenţe, dar şi de insomnie. De asemenea, meditaţia Eqy şi-a dovedit eficienta în lupta împotriva depresiei.

Beneficiile se pot obţine în urma practicii susţinute, mai întâi sub atenta observaţie a unui îndrumător, iar mai apoi prin exerciţii zilnice efectuate individual, susţin reprezentanţii centrului.

Aceştia spun că rezultatele vor fi observate chiar după prima săptămână de practică.

Centrul de meditaţie EqyLife dispune de spaţii de cazare, săli de meditaţie şi îndrumători specializaţi. De asemenea, administraţia centrului pune la dispoziţia practicanţilor un meniu echilibrat, sănătos, potrivit meditaţiei, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb