Medlife publică infomaţiile cu privire la cazul pacientei diagnosticate pozitiv cu COVID-19

M.I.
Companii / 24 martie 2020

Medlife publică infomaţiile cu privire la cazul pacientei diagnosticate pozitiv cu COVID-19

MedLife face publice infomaţiile cu privire la cazul unei paciente diagnosticate pozitiv cu COVID-19, internată, în dată de 13 martie, la Maternitatea MedLife Griviţa pentru naştere, prezentând contracţii, fără vizite în alte unităţi MedLife, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, la momentul internării pacienta nu prezenţa nici o simptomatologie specifică patologiei respiratorii acute şi a declarant, în scris, pe proprie răspundere, că nu a călătorit într-o zonă cu risc şi nu a interacţionat cu nici o altă persoană suspectă COVID 19 sau care provine din zonele galbene sau roşii, după cum sunt definite de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

"În timpul operaţiei de cezariană, pacienta a suferit un puseu febril, care a fost stabilizat în scurt timp. În acest context, pacienta a revenit asupra declaraţiei, menţionând că a intrat în contact cu o persoană recent întoarsă din Spania. Că urmare, echipa medicală a contactat Direcţia de Sănătate Publică în vederea evaluării cazului. La momentul respectiv, reprezentanţii DSP au transmis instituţiei noastre că pacienta nu îndeplineşte criteriile pentru testare. La o săptămâna de la naştere, timp în care evoluţia a fost favorabilă, pacienta a declanşat un nou episodde febra, dezvoltând pneumonie. Astfel în dată de 20 martie, medicii au insistat pentru efectuarea unor investigaţii suplimentare, fiind reluate discuţiile cu DSP în vederea testării pentru COVID-19. De la momentul recoltării pentru test, în conformitate cu protocoalele în vigoare şi cu procedurile transmise de către Ministerul Sănătăţii, au fost puse în aplicare imediat măsurile care se impun, pacienta fiind izolată. Mai mult, această a fost carantinata faţă de restul pacienţilor şi a personalului medical şi auxiliar din maternitate, la ea având acces doar medicul curant şi asistenţă, echipaţi corespunzător. În seară zilei ieri, 23 martie, rezultatul testului pentru pacienta a fost confirmat pozitiv. Pacienta, alături de nou-născut, au fost transferaţi către Institutul de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Bals". Aceştia se aflau într-o stare bună, mama fiind cu simptomatologie respiratorie în remisie.", a explicat instituţia.

MedLife mentionează că, pe toată perioada internării, a fost comunicată starea pacientei către Direcţia de Sănătate Publică pentru a decide oportunitatea testării pentru COVID 19 şi a pune în aplicare măsurile care se impun în funcţie de tabloul clinic.

"Am demarat o anchetă epidemiologică, urmând că în cel mai scurt timp să comunicăm Direcţiei de Sănătate Publică o evaluare a persoanelor expuse, astfel încât să se poată începe cât mai curând testarea acestora. În acest moment, nici unul dintre contactii direcţi ai pacientei pe perioada spitalizării, nu este simptomatic. Pe această cale, facem un apel către toţi pacienţii care ajung într-o unitate medicală, publică sau private,de a respectă în totalitate măsurile de prevenţie epidemiologică impuse de către autorităţi şi dea da dovadă de reponsabilitate şi transparenţă totală inrelatia cu personalul medical. În aceste momente critice de pandemie, este esenţial să se conştientizeze importantă transmiterii informaţiilor corecte şi complet pentru a ţine în siguranţă personalul medical sia limita răspândirea bolii. De acţiunile individuale ale fiecăruia depide siguranţă noastră, a tuturor. Vom reveni cu noi informaţii în funcţie de evoluţia situaţiei şi de deciziile autorităţilor de sănătate publică.", se precizează în comunicatul remis.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Medlife tocmai a convocat AGA in care propune rascumpararea a 1.770.000 actiuni, practic 8% din companie (!), pentru a fi acordate angajatilor si conducerii.

    Medlife a crescut limita de indatorare la banci pentru a decapitaliza apoi compania prin rascumparare de actiuni. Asta in conditiile in care nu a acordat niciodata vreun dividend pentru actionari 

    1. ASTA AM SCRIS SI EU , INTR-O OPINIE , ALALTAIERI , DAR CARE , MI-A FOST STEARSA , DE CATRE MAI-MARII ZIARULUI !!! NU STIU , DAR , PARCA AU CEVA CU MINE !!! SPUNEAM ACOLO , CA FAMILIA MARCU , ESTE FORMATA DIN INDIVIZI SMECHERI , VICLENI , PERFIZI , SI ALUNECOSI , CARE STIU SA PROFITE INAINTEA ACTIONARILOR MAI MICI , CARE AU AVUT INCREDERE IN AFACEREA LOR , SI LE-AU CUMPARAT ACTIUNILE !!! AU SCRIS IN PROSPECTUL CU CARE SI-AU FACUT INTRAREA LA BURSA , CA NU POT DISTRIBUI DIVIDENDE , FIINDCA SOCIETATEA ARE NEVOIE DE BANI !!! DAR , PENTRU EI , AU GASIT BANI !!! SI-AU STABILIT , PENTRU ANUL TRECUT , UN FOND DE PREMIERE DE 8 800 000 DE LEI , PENTRU A SE RECOMPENSA , PENTRU MUNCA EFECTUATA IN COMPANIE !!! SI , SI-AU BAGAT IN BUZUNARE , EI SI DIRECTORII , UN MUNTE DE BANI !!! MAI , OAMENI BUNI , SANTETI TICNITI ??? ASTA I-ASI INTREBA EU !!! DE ACTIONARII MICI , A-TI UITAT ??? S-AU , EI NU CONTEAZA ??? NU EXISTA ??? CINE NU MA CREDE , POATE VERIFICA IN REZULTATELE DIN ANUL 2018 !!! SI-AU OPRIT BANII , IN ANUL 2019 !!! NU LE AJUNG SALARIILE URIASE LUNARE ??? MAI ERA NEVOIE , SI DE FONDUL ASTA ??? ACUM , S-AU SMECHERIT , SI MAI TARE !!! VOR SA RASCUMPERE CU BANII COMPANIEI , DECI , NU CU BANII LOR PERSONALI , 8 % DIN COMPANIE , PE CARE SA S-I LE DISTRIBUIE , TOT LOR INSISI !!! VA DATI SEAMA , CE EXCROCHERIE , E ASTA ??? E DE NOAPTEA MINTII !!! MAI SPUNEAM IN OPINIE , CA CEI CARE EVENTUAL , AR VREA SA CUMPERE ACTIUNI '''''''' M ''''''', SA NU O FACA !!! SA NU CADA , IN CAPCANA LOR , MARSAVA !!! COMPANIA ASTA , N-O SA MAI FIE , MULTA VREME LISTATA LA BURSA !!! CAND V-OR CONSIDERA , CA SI-AU FACUT PLINUL , ''''''' FAMIGLIA ''''''', MARCU , O S-O DELISTEZE , RAMANAND STAPANA SINGURA , PESTE UN IMPERIU DE NEIMAGINAT !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb