Mega Image intră pe noi teritorii din ţară

A.P.
Companii / 5 iunie 2019

Mega Image intră pe noi teritorii din ţară

Mega Image continuă strategia de dezvoltare şi expansiune în teritorii noi prin inaugurarea a 23 de magazine de la începutul anului până în prezent, în diferite zone ale ţării, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

După expansiunea din ultimii doi ani pe pieţe noi, mature şi cu potenţial, precum Cluj-Napoca şi Timişoara, Mega Image a continuat în acest an extinderea şi în Moldova, prin deschiderea primului supermarket din Bacău, în luna aprilie.

Mai mult, prin preluarea lanţului de supermarketuri Zanfir din Vrancea, Mega Image şi-a consolidat poziţia în regiune, cu 10 magazine noi care au început să fie integrate treptat în reţeaua proprie. Prima parte a anului a marcat remodelarea a cinci dintre cele zece magazine, în Focşani şi Bacău, urmând ca, în cea de-a doua parte a anului, Mega Image să ajungă în noi teritorii, precum Adjud, Panciu şi Târgu Ocna, prin remodelarea altor magazine Zanfir.

Mircea Moga, CEO Mega Image, a declarat: "Accelerăm ritmul expansiunii noastre şi ajungem pe noi teritorii, centre urbane puternice, în care vrem să ne consolidăm treptat poziţia de lider de proximitate. Ambiţia noastră este să fim aproape de clienţii noştri, să ne integrăm cât mai bine în stilul lor de viaţă şi să îi inspirăm zilnic prin oferta noastră de produse de calitate, prin mărcile proprii şi produsele locale. A fost un început de an alert şi vom continua în perioada următoare în acelaşi ritm, cu deschideri de noi magazine în Iaşi şi alte teritorii din ţară" .

Strategia de expansiune Mega Image va continua în a doua jumătate a anului 2019 şi va include consolidarea prezenţei în zona Moldovei, prin deschiderea primelor magazine pe piaţa din Iaşi, în patru locaţii până la finalul anului, precum şi consolidarea poziţiei în pieţele deschise recent, din Timişoara şi Cluj.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb