Memento Group a deschis hiper-farmacia Yuga

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Companii / 22 iunie 2023

Memento Group a deschis hiper-farmacia Yuga

Memento Group (grupul din care face parte agenţia de turism Christian Tour, alături de compania de transport Memento Bus, lanţul comercial Yuga şi franciza Tui TravelCenter) a deschis, recent, o nouă hiper-farmacie Yuga.

Alexandru Potecă, manager de proiect în cadrul companiei Yuga, ne-a transmis: "Am avut deschisă o farmacie, tot în Bucureşti, care ne-a demonstrat că merită să evoluăm şi să deschidem acum o primă hiper-farmacie Yuga. În hiper-farmacia noastră Yuga puteţi găsi mai multe categorii de produse din zona farma, dermato-cosmetice, dispozitive medicale, tratamente naturiste, produse apicole, suplimente alimentare, gustări sănătoase, articole pentru copii şi nou născuţi.

Domnul Potecă ne-a precizat că Memento Group intenţionează să dezvolte acest proiect, în Bucureşti şi zonele limitrofe, iar în viitorul apropiat să se extindă şi la nivel naţional, în funcţie de rezultatele obţinute.

"Dacă luăm în calcul gama diversificată de produse, conceptul interior şi exterior unic, echipa de profesionişti şi promovarea, investiţia este una pe măsura a tot ceea ce avem şi oferim. Yuga doreşte şi se străduieşte să fie un nou concept în România, iar produsele Yuga sunt considerate ideale pentru persoanele ce doresc să aibă un stil de viaţă echilibrat şi sănătos".

Profilul cumpărătorului Yuga este fie "un părinte care alege ce este mai bun pentru copilul său, fie o persoană care alege să trăiască sănătos şi în armonie deplină cu viaţa", ne-a mai spus domnia sa.

În prezent, există un magazin Yuga în zona Pipera, a completat Alexandru Potecă, adăugând: "La magazinul din Pipera dorim să ne reinventăm cu servicii de top pentru clienţii noştri. Alături de Christian Tour, vom oferi vacanţe personalizate pentru familii, produse bio şi naturale, dar şi o zonă de relaxare pentru mămici şi pentru iubitorii de cafea, unde vor avea ocazia să se bucure din plin de gustul unei cafele 100% organică.

De asemenea, suntem prezenţi şi în hiper-farmacia Yuga de pe Calea 13 Septembrie 179-181, unde vă aşteptăm cu unele dintre cele mai bune produse naturale, dar ne puteţi găsi şi în online".

Proiectul Yuga reprezintă o reţea de magazine care pun la dispoziţia clienţilor produse alimentare şi de îngrijire bio, vitamine, produse farmaceutice, vacanţe şi activităţi sportive, ne-a spus, în urmă cu un an, Cristian Pandel, Chairman of the Board Memento Group. Creatorul conceptului spune că Yuga vinde alimentaţie sănătoasă, energie şi vitalitate, stare de bine, reconectarea cu natura, relaxare şi grijă faţă de sine: "Yuga este o farmacie a viitorului, unde vindem sănătate şi fericire. Practic, în Yuga găseşti lucruri cât mai naturale, cât mai corect explicate, statement-ul nostru este «Oricine are dreptul la produse sănătoase, informare corectă şi preţuri accesibile», pentru că aici este cheia - să putem aduce produse la un preţ accesibil. În general, produsele organice sau bio sunt mai scumpe. La Yuga avem preţuri accesibilie şi sigur face sens să cumperi un produs natural".

Produsele sunt procurate de la furnzorii locali, în general de la micii furnizori din ţară, conform sursei citate, care ne-a spus: "Cel puţin pe food aducem din secuime, din Bucovina, din Maramureş foarte multe produse. Avem produse şi din import, dar şi de la producătorii locali. Încercăm ca fiecare produs să fie cu atenţie căutat, să nu avem produse care nu au sens. Cea mai mare presiune este pe preţ, pentru că încercăm să avem unele dintre cele mai bune preţuri şi pentru acest lucru aducem produse multe din import sau la prima mână (primery label)".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb