Mercur Center Craiova se deschide pe 9 iunie

Andrei Stan
Companii #Construcţii / 29 martie 2016

Investiţia de modernizare se va ridica la 12 milioane euro

Centrul comercial Mercur Center Craiova, care are până acum peste 90% din spaţii închiriate, va fi deschis pe 9 iunie anul acesta, în urma unei investiţii de modernizare de 12 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al Evobrand trimis redacţiei.

Mercur Center, deţinut în proporţie de 93% de SIF Oltenia, are o suprafaţă construită desfăşurată de 24.000 de metri pătraţi şi a fost închis din luna septembrie pentru lucrări de modernizare.

Investiţia se va ridica la aproximativ 12 milioane de euro.

Centrul comercial din Craiova va găzdui, din 9 iunie, peste o sută de magazine, iar cinematograful cu şase săli digitale, Inspire Cinema (1.800 metri pătraţi, 580 locuri) va fi una dintre "atracţiile principale" ale centrului, precizează sursa citată.

"Gradul ridicat de ocupare înregistrat la această dată pentru Mercur Center arată atractivitatea de care se bucură acest proiect şi încrederea pe care ne-o acordă partenerii noştri. Acest lucru ne responsabilizează să le oferim craiovenilor şi nu numai, magazine de fashion, cele mai bune restaurante şi cafenele, dar şi un mediu plăcut şi alternativ pentru petrecerea timpului liber de calitate. Suntem convinşi că vom îndeplini toate aceste condiţii şi Craiova va avea un centru comercial elegant, avangardist, cu cele mai bune opţiuni pentru întreaga familie. Pentru a satisface toate preferinţele continuăm să completăm mixul de chiriaşi şi vom anunţa noi brand-uri în perioada următoare", a declarat Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.

La finele anului trecut, Mercur Center a trecut printr-un amplu proces de rebranding, desfăşurat de compania Evobrand pe un interval de câteva luni. "Noua imagine este reprezentată de un fluture viu colorat, simbolizând transformarea radicală prin care trece centrul comercial, ce se doreşte a fi la deschidere un reper pe piaţa de profil din regiune", precizează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb