MET Group accesează o facilitate de credit în valoare de 1,1 miliarde de euro

S.B.
Companii / 29 iulie

MET Group accesează o facilitate de credit în valoare de 1,1 miliarde de euro

Grupul elveţian MET a semnat o facilitate de credit (BBF) în valoare de 1,1 miliarde de euro pentru segmentul de Sales şi Trading. Această facilitate demonstrează încrederea partenerilor bancari în modelul de afaceri integrat al MET.

Facilitatea de credit a fost structurată şi condusă de ING Bank N.V. în calitate de coordonator, agent de securitizare şi de facilităţi, alături de Coöperatieve Rabobank, Natixis CIB şi Societe Generale în calitate de aranjori principali mandataţi, şi susţinută de un grup de alte 13 bănci internaţionale. Facilitatea include o "opţiune-acordeon" ce permite majorarea până la maximum 1,7 miliarde de euro, permiţând MET Group să se adapteze la creşterea suplimentară a volumului sau la modificările structurii şi mediului de piaţă.

Experienţa din ultimii ani a demonstrat în mod clar importanţa soluţiilor de finanţare adecvate, scalabile şi eficiente în tranzacţionarea gazelor naturale, GNL-ului şi a energiei electrice. Această facilitate, în calitate de principal vehicul de finanţare a segmentului de Sales şi Trading al MET, continuă să fie un pilon cheie în cadrul de finanţare al grupului, în special în sprijinirea importului de GNL, a stocării şi vânzării de gaze naturale în Europa şi în alte regiuni.

Sven Kirch, CFO al MET Group, a declarat: "Sunt foarte mulţumit de rezultatul facilităţi de credit şi de condiţiile pe care le-am obţinut cu grupul partenerilor din segmentul bancar. Această facilitate reflectă progresele înregistrate de MET nu numai în ceea ce priveşte puterea financiară, ci recunoaşte şi claritatea abordării noastre privind gestionarea riscurilor şi traiectoria de creştere pe care continuăm să o avem. Aşteptăm cu nerăbdare să ne consolidăm rezultatele şi să avem un rol activ în rezolvarea trilemei energetice, cea a securităţii energetice, decarbonizării şi costurilor."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb